Att ha en böna.

Såhär ser hon ut framifrån nu för tiden. Jodå, förstår ni. Jag har börjat anta en riktig Barbapappa-kropp och håller som bäst på att vänja mig vid mina nya mitt-emellan-lönnfet-och-gravid-proportioner. Närmast just nu är nog Barbapappa, som sagt. Det är något med hur allt händer liksom så långt ner, och hur man bara sväller på mitten som en badring.

Men det gör inget. Jag gillar det. Bönan och jag trivs och mannen klappar och klappar. Tänka sig hur det kan bli, egentligen.

Rekommenderade inlägg

27 kommentarer till “Att ha en böna.

 1. Underbart – föreviga magen i massor nu, jag gjorde inte det hälften så mycket som jag skulle velat nu i efterhand. 🙂

 2. Vilken härlig liten bula =) Ta mycket kort, det är så kul att kika på i efterhand tillsammans med bönan… jag lovar… Min lille kille är så fascinerad över att HAN legat därinne =)

 3. Åh, vilken fin mage du har, tycker inte du ser ett dugg lönnfet ut, bara fina lilla kulan 🙂 på mig syntes det knappt att jag var gravid förrän efter vecka 20, jag väntade och väntade på att magen skulle ploppar fram.

 4. Åh, va du e fin 🙂 Vill se kort på dig oxå,inte bara magen 🙂
  Sov så gott nu!
  De ska vi 4 göra snart
  Imorrn ska jag få gå på en modevisning (skor) på Grand Hotell ;P

  Kram!

 5. Underbar mage! =) Jag hade nog inte den storleken på mage förrän jag var typ i vecka 25…. Jag var grymt avis på alla med STOOORA magar, medans min bara behagade bli en liten bula… Typ… 😀 Och så hade jag en barnmorska som hela tiden mätte och mätte och stod med en bekymmersrynka mellan ögonen och tyckte att den där magen allt var i minsta laget….

  Så njuuuut av din underbara mage! //Carin

 6. Men oooo vilken fin mage.. Jag har ju inte alls fått en sån fin mage. Jag ser mer ut som om jag är uppblåst. 🙁 Längtar tills min riktiga gravidkula kommer. du är jättefin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *