Att fortsätta med drömmarna.

Ja, inatt var det dags igen. Jag sov på hotell med kollegor och var på fester där folk kräktes och var i en badhall där en man stötte frenetiskt på mig – vilket var vansinnigt obehagligt eftersom jag var ganska synligt preggo och inte alls förstod vad det där creepet var ute efter. Och så åkte jag i en bil som kördes av någon som tydligen trodde att de var rallyförare och jag kramades med otippade människor och tog ett gympass med Madonna. Ja. Ni förstår.

Idag är vädret lika tungt och blött som igår, men det är fredag och en hel helg väntar och jag har gått in i vecka 13. Den största faran är alltså över och det är en ljuvlig känsla. Nu känns det lättare att våga tro på att det faktiskt kommer bli ett barn av det här; någon som kommer dofta ostkaka och hålla mig vaken på nätterna och förhoppningsvis inte ha skägg.

Men som sagt; det är fredag vilket innebär fredagsfrukost, så nu ska jag gå och få höra alla detaljerna av gårdagens kick off från Svåra Lena och vänta på att få sätta tänderna i en nybakad fralla med ost.

14 kommentarer till “Att fortsätta med drömmarna.

 1. Att drömma knasigt kan få en att känna sig lite bäng när man vaknar på morgonen, åtminstone mig….
  Hoppas ni får en underbar fredag sen, när arbetsdagen är slut!
  Kram

 2. Fin bild! Och jag är ingen fotperson. 😉 synd att du redan hade gjort den men utmärkelsen är din ändå! Jag drömde att Stellan Skarsgård flirtade lite väl inatt. Det gör iofs inget, han är lite het tycker jag! 😀

 3. Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver der, har jo jobbet med forhandlersalg;-) Og da jeg var gravid med nr 2 måtte jeg delta på et slik arrangement, og var edru og våken til 04 om natten…puh!

 4. Vilket litet creep att stöta på en gravid kvinna men han såg nog inte magen för att du var så vacker. Din skönhet förblindade honom:)
  Dansa med madonna låter hett och kul. Härlig upplevelse kan jag tro…
  Ha en fin fredag och njuuut.
  kram

 5. *asg* jag trodde det hände på riktigt hahha, men nu fatta jag, det va en drööööm såklart 😉
  Huja låter iaf jobbigt 🙂

  Kram å

 6. Åh jag minns…jag kunde inte hålla mig ifrån att berätta för någon redan i vecka typ 6-7. Så sa jag till dem: Du är den enda som vet det här så berätta inte för någon. Så där gick hela min bekantskapskrets runt och visste att jag var gravid fast inte att de andra visste och de tyckte att de hade fått reda på en riktig hemlis….ha ha..ja, det var så festligt.

  Men sedan var det så skönt vecka 12 -13 när jag fick kläcka det på min blogg
  http://helenahenriksson.blogspot.com/2009/10/en-liten-resa-till-grekland.html

  Njut av dig och din tid

 7. Vilken härlig bild! Den visar så otroligt mkt kärlek!

  Ha nu en helt underbar helg och njut åt att vi ska få massa plusgrader i Skåne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg