Att fattas lite vårväder.

Vaknade inte riktigt upp till det vårväder jag hade hoppats; dimman är tillbaka och ligger silkeslen över åkrarna och luften är så fuktig att det pärlar sig på fönstret trots att det inte regnar. Men det gör inget. Det finns fördelar med den här typen av väder också, trots att det kanske inte inbjuder till att gå och påta i rabatterna. Istället för att dra på oss trädgårdshandskarna öppnar vi fönstret bredvid sängen och sen ligger vi kvar under det tjocka täcket och lyssnar på fåglarna och andas morgonluft och skrattar åt hur Tant ligger koncentrerat och tittar på änderna och hararna och en eller annan fasan som rör sig på åkern utanför.

Så nej, idag blir det kanske inte så mycket trädgårdsarbete. Men jag har varit duktig och dammsugit och tvätten snurrar i maskinen och det kan man ju nästan räkna som trädgårdsarbete, tycker jag. Så nu ska jag sjunka ner i soffan en liten stund och äta ananas och läsa vänta-barn-böcker och känna att jag har uträttat något idag ändå, trots att klockan bara är elva. Och vad det gäller Kronans reklamfilm har vi ju lite olika gissningar på svåger och ex-man och jag är lite böjd att hålla med. Men eftersom Cecilia skakade fram telefonnumret till deras informationsdirektör tycker jag helt enkelt att jag ringer till honom på måndag och frågar hur det egentligen står till med det där.

Ja. Så gör vi. Andreas Rosenlund och jag får prata ut om det här på måndag.

Rekommenderade inlägg

7 thoughts on “Att fattas lite vårväder.

  1. Det är lika grått här i dag, men jag är faktiskt städsugen (?!) så jag kommer ägna mig åt det någon timme. Annars började jag dagen i ottan med att vara ute och leka med ballonger på vår baksida så grannarna skakade på huvudet… Men kul var det – och vad gör man inte för att få bra fotomöjligheter?! 😀

  2. Haha, jag har oxå undrat vem han är den där mannen! Ska bli intressant att få veta svaret på måndag.
    Även här är vädret grått och ruggigt och lockar inte alls för utomhusaktiviteter… Så förutom långpromenader med hundarna så håller vi oss inne idag, kurar, dricker te och längtar tills ikväll då vi, trots vädret, ska grilla, mums!
    Kram

  3. Igår hade vi lika disigt som idag men jag gav mig ut på en promenad ändå. Vackert väder kan man inte ha varje dag.

    Idag blir det en sväng till IKEA för kontorslampor och så har jag lovat (gud förbud detta ställe) en sväng in på Toysrus.

  4. Vackert bild på diset! Det bådar ju gott att graderna stiger och faktiskt i dag krupit sig över tvåsiffrigt för första gången på väldigt, väldigt länge. Tror minsann att det riktiga vårvädret snart är här för att stanna! Ha en riktigt mysig lördag! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *