Att be om hjälp med apoteketreklamen.

Alltså. Titta på den här reklamfilmen och hjälp mig lite här, för jag fattar verkligen inte. Snälla? Ok;

1. Gubben sitter på toaletten.
2. Hans fru kommer in. Jag antar att detta är hans fru? Hon säger ”Hejsan sötnosen min” och svassar förbi så jag hoppas verkligen att det är hans fru och inte typ grannen, för då är det riktigt obehagligt.
3. Sen kommer det in en liten kille. Sonen får man förmoda, eftersom han säger ”varför har du öppen dörr pappa?”. Hittills allt väl.
4. Sen kommer tonårsdottern in och ser väldigt besvärad ut. Inte så underligt det heller.

Men sen! Nu kommer det stora mysteriet; sen dyker det upp ett avslappnad, medelålders man i dörröppningen. Han hänger lite nonchalant mot dörrposten och frågar ”Björn, vad djör du?” med bekymrad min.

Vem tusan är han?!

Jag fattar det inte! Har är ju på tok för gammal för att vara dotterns ragg, tycker jag, och han är ju garanterat inte ett barn i familjen. Har de någon form av dirty sammanboende på gång; Björn, den avslappnade mannen och så kvinnan som handlat snarkspray och som går in och stör när man sitter på toaletten? Va? Hjälp mig! Jag blir tokig här hemma.

21 kommentarer till “Att be om hjälp med apoteketreklamen.

  1. Men!! Är han där också??? Den avslappnade medelålders mannen, han var ju hos oss förra veckan och spankulerade in på toan, och som vi undrade vem han var…

    Hoppas att vi får svar på det här nu…

    😉

  2. Haha!
    Den reklamen är ju riktigt rolig :)!
    Det börjar ju med att pappa sitter på toa (ensam) sen kommer frun, sonen, dottern och till sist, som jag förmodar är fruns bror (tänker då på brytningen han +frun har och han är som sagt inneboende). Inga fördomar här men jag tänker mig att det inte är nåt konstigt att han bor där då dom är invandrare.
    Det roliga är ju då att pappan vill gå på toa ensam och vara ifred men det slutar ju med att alla kommer och det blir ”kalas”…. ingen tar hänsyn till lite privacy ;).

    Fortsätt och skriv underhållande! Love your blogg!
    Ha en trevlig fredag kväll!

  3. Goder afton. Tänker som Nina ovan att det är svågern, men man kan ju alltid ringa och fråga. Förmodar att de har stängt för dagen men ett nummer kan jag ordna: Andreas Rosenlund Informationsdirektör Kronans Droghandel Direktnummer: 0703-59 10 58 😉

  4. Jag förstår inte ens varför frun skulle vilja komma in medan han sitter på toaletten (och som det ser ut – att ha läst tidningen ett bra tag)….Och varför stannar ungarna kvar i rummet? och varför pratar dom? inte pratar man när någon sitter på toaletten med en tidning i handen – man andas knappt då ju!

  5. Allt är fruns fel, för hon stormar ju in och det är hon som inte tar någon som helst notis om att han vill vara själv och lämnar dessutom dörren vidöppen. Alla som sedan kommer tror ju inte att frun har gjort utan anklagar den stackars mannen på toan. Den siste killen tror jag är där som gäst, släkting till frun, kompis till mannen, who knows. Han dyker upp för han undrar väl vad alla har tagit vägen. Men jag håller med dig den är lite knepig….inte rolig….

  6. För det första hade ju inte jag gått in och stört, speciellt inte som det är solklart att det är 2an han gör, hahaha.

  7. Men alltså, allvarligt! Heter det verkligen ”Kronans Droghandel”? Vad hände med Apoteket, finns det inte längre?
    /Förvirrad

    1. Jodå, originalet Apoteket finns fortfarande kvar det med. Men sen det blev fritt att starta ett eget apotek har det kommit en hel massa nya. Som Kronans droghandel (hasch?), Hjärtats apotek (pacemaker?), Ica’s apotek (Ulf’s hostmedicin?), Cura apotek (dom är lite kluriga dom). Resten kommer jag inte ihåg.

  8. Hahahaha, jag arbetade på företaget för flera åren sedan… =) Dom importerar in läkemedel/medicin till Sverige som deras största ”busienss” och efter apoteksmonopolet upplöstes för några år sedan köpte KD apotek och har en apotekskedja på ca 100-120 apotek i Sverige (eller något i den stilen)!

    Men jag fattar inte heller reklamen..

  9. Ha ha ha, tänk vad denna reklamsnutt fick genomslagskraft tänker jag. Kanske var det grundtanken. Den satte just det apoteket på kartan iallafall.

    Knäppt är det iallafall, stackaren som inte får vara ifred på toa 🙂

  10. Känner lite igen det där…att man INTE får vara ifred ens på toan. När min bebis var ”för ”liten kunde man inte lämna honom en sekund för han kunde hitta på nåt och nu när han e äldre kan jag gå på toan så tammetusan så trafikeras det in o ut och alla här ärende och dom kan inte vänta med att kunna dela med sej…varför dom inte väntar så har dom inte riktigt svar…men när dom e på toan så skall dörren vara stängd 🙂 ingen aning va dom vill säga me reklamen men ja kunde vara mannen som vill sitta ifred 😀 trevlig fortsättning på helgen.

  11. Jo det där med toa o ifred… det gick som alla säger över iom barnen. Idag är vi på den nivån att de låser upp dörren med ett gem när man låser. Mitt hopp står till när vi fixar ett badrum till som vi sagt i flera år att vi ska. Men i år ska vi.

  12. Men tonårsdottern säger ju Björn, inte pappa. Är den sista gubben kanske hennes pappa, dvs fruns exman som vägrar flytta ut? Eller så är det meningen att man ska bli fundersam o prata om det för nu diskuterar vi ju reklamen o Kronans droghandel.

  13. Du tror inte att den mystiska mannen är fruns ex-man då? Och att dottern är hans? Den lilla killen säger ju pappa, men hon säger Björn. Vad ex-mannen gör där överhuvudtaget inbjuder ju till en del spekulation, men så tror jag att det är!

  14. Haha, då är det inte bara jag som undrar över reklamen. Tonårstjejen säger ju också Björn och inte pappa. Och som sagt, vem är den medelålders mannen? Kanske Björns bror? 😉

  15. Den här oaptitliga lilla scenen verkar pâ mig som en urdâlig översättning av nâgot helt annat än reklambiten. Ljudet pâ min data är inte syncroniserat och dialogerna i tidigare mail verkar hämtade ur nâgon annan pjäs. En pjäs där kvinnan kollat in ett tillfälle där mannen inte kan springa bort utan sitter spikad och är tvingad att lyssna vad hon och de övriga har att säga…Tufft !
    Är detta svensk apoteksreklam av idag ! ?! Egendomligt.

  16. min spontana reflektion är att kvinnan som kommer in är ”Björns” frus syster och mannen i dörren är hennes man…men vem vet : )

  17. Kvinnan är inte Björns frus syster. Detta då grabben kallar Björn för PAPPA och kvinnan säger sedan till grabben: – Titta vad MAMMA köpt.

    Måste vara ex-maken/pappa till tonårsdottern eller en galen Kramer-liknande granne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg