Att ha regnväder.

Idag är det en såndär dag igen med regnväder, när himlen hänger låg och blygrå och regnet smattrar mot rutorna så mycket att man inte riktigt hör något annat. Jag älskar förvisso våra nyfunna vårdagar, men ingenting slår ett riktigt blött regn – den sorten som gör rabatterna mörka och som får hela luften att dofta jord. Särskilt sommarregn. Eller ännu bättre; när man badar i sommarregn. Vad slår det?! Att stå till midjan i havet eller i en ljummen insjö med gåshud på armarna och bli dyngsur av regn på bara några sekunder. Det toppar det mesta.

Idag har varit en såndär busy dag också, när jag har skrivit så mycket dokument att jag börjar bli öm i underarmarna. Redan nu är det dags att börja planera för min mammaledighet och att få den nya i mina rutiner; jag kommer ju bara att kunna resa i sisådär två och en halv månad till (om jag har tur) och sen måste min ersättare vara redo att stiga in och ta den biten. Allt det administrativa är inga problem. Det hoppas jag kunna göra fram tills bönan är halvvägs ute. Eller snudd på iallafall. Och jag har ringt Kronans informationschef flera gånger men han verkar vara en Mycket Upptagen Man. Men jag är å andra sidan En Mycket Envis kvinna så jag ska nog få tag på honom tillslut. Håller er uppdaterade!

Men nu ska jag hasa mig ut i köket och underhålla mannen när han lagar mig preggomat och lyssnar på P1. Och sen ska jag begrava mig under en filt i soffan och lyssna på regnet och se på något som får mig att fnissa.

Och just det, ni som undrade över mustaschen. Den finns inte som produkt ännu (det är därför ni inte hittar den) men bara maila Gustav på gustav@wallexpression.se så fixar han det. De kostar 150 kr och då får man en uppsättning med mustascher i lite olika storlekar och så är det ingen frakt på det heller. Tjusigt!

10 kommentarer till “Att ha regnväder.

  1. Du får regnet att låta så fint…
    Inte direkt mina tankar när jag såg att det öste ute.
    Men du fick mig att tänka lite positivare, vilket du ofta gör med dina texter…

    Kram på dej sötaste

  2. Åh ja, regn är härligt! Förutom när man är för tunnt klädd, det blåser på en i sidled, man gömmer sin halsduk och måste springa till bussen! 😛 Men man överlever det med.
    Det är något visst med smattret av regn på mot rutan när man ska sova – jag har tom en app i min kära tillefån som spelar upp äkta inspelat regnljud när jag har svårt att sova… Fungerar förvånansvärt bra… 🙂

    Känns det inte konstogt? Att tänka på att om några månader ska du vara hemma i ett-två år och ta hand om ett litet liv som kommer från din mage!! Groovy!

  3. Håller med tidigare talare 🙂 Regn är fint! Så nu ska jag bylsa på mig lite kläder efter väder och ta en rask promenad för att fördriva tid och få motion. Ha en fin kväll!

  4. Jag älskar doften som kommer under och efter regnet; den är så fräsch och frisk och gör att man bara måste ta djupa andetag. 🙂

  5. Funderade precis över om du fått svar eller ej 😉
    Såg en bit av En unge i minuten igår… slutar aldrig att fascineras över miraklet när ett litet liv ser dagens ljus för första gången. I vanliga fall är det jag som bölar för allt (utan att vara gravid & hormoniserad går det jättelätt att få fart på tårkanalerna för allt möjligt), men med detta program är det mannen som blir tårögd 🙂 och jag inte!!! Högst märklig variation på invant tema kan jag säga…
    Mustaschen är bara bäst!

  6. Jag ser fram emot att få njuta av sådana där sommarregn när vi flyttat in under plåttak och det kan smattra riktigt ordentligt! I lägenhet försvinner mycket av myskänslan, det enda som händer är ju att balkongen blir blöt.

  7. Läser jag din blogg för mkt om jag drömmer om dig på nätterna? Jag drömde att jag och Christofer satt i baksätet på en bil i sthlm. Du och din man satt i framsätet. Ni hade nån diskussion i framsätet och jag förklarade för Chris (mimande och pekande mot dig) att det är du som är någons fru och att du är lite känslig nu när du är gravid och att du är en sån himla bra tjej! I mkt korta drag! Haha! Vilken dröm!

  8. Här har det regnat i princip hela dagen, men mest som duggregn. Skulle faktiskt vilja somna till riktigt smatter mot fönster och tak nu när det ändå regnar. Finns det något härligare ljud när man är inomhus och slipper gå ut?! 🙂

  9. Här har du all info om reklamfilmens produktionsbolag & byrå (personligen tror jag de bara vill visa exempel på att familjer idag kan se ut på alla möjliga sätt i olika konstellationer, men kolla med copywritern eller regissören, någon av dem lär ju ha petat in snubben i filmen) http://play.resume.se/view.aspx?t=1&v=5179
    Kram/Elina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg