Att vänja sig vid att jobba igen.

Det är lite svårt idag, eller hur? Att komma tillbaka till jobbrutinerna efter fyra dagars sol- och trädgårdssemester där man har kunnat äta frukost ute och ha grillen igång nästan dygnet runt. Det tar sin lilla tid för hjärnan att snappa upp ideérna och för tankarna att jobba lika snabbt som innan.

Jag och Mammavikarie-Murre äter lunch på lilla torg och planerar för hösten och sen går vi tillsammans över kullerstensgatorna och sörplar på Espressohousefynd. Jag drar i mig en ischai gjord på soja (godare så) och njuter av att, trots att det är svalare idag, så kan man gå utan jacka utan att håren på armarna reser sig och jag tvingar med honom inom Zara för att oooo:a framför babykläder och vi förundras båda två över hur smått allting är.

Men nu är det dags att ta tag i den här eftermiddagen, för snart ska jag hem till min trädgård och mina ännu omålade fönster och det vackra vädret igen. Och för ni som vill se den galna Molkom-dokumentären (do it!) ska den finnas här: http://www.tv4play.se/Arkiv/Blandat?title=tv4_fakta_fakta_favorit_tre_mil_norr_om_molkom&videoid=1593868

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Att vänja sig vid att jobba igen.

 1. Ja jösses ja, min hjärna går på halvfart (om ens det)… Har MASSOR att ta igen hemma efter att ha varit på resande fot nästan halva månaden, så jag ska börja beta av det i kväll… Men vardag är trevligt det med. 🙂

 2. Samma här. Ändå är jag ledig. Fast man vänjer sig ganska snabbt vid att vara två i alla barn & bebisbestyr…Bara som att hänga tvätt med en liten klängapa i huset blev ett helt företag. Ha en bra dag!

 3. Mmm, det e segt, men vi åker till Paris imorrn så det känns inte så jädrigt just nu 🙂

  Hoppas kvällen blir mysig för er nu 🙂 med grill och vad det kan tänkas bli…
  Kram Å

 4. Lite trögstartat är det allt… 😉 Hade GÄRNA suttit kvar i solen någon dag till… 😀

  Du förundras nu över hur små kläderna är…. Vänta bara tills det är dax att klä på bönan och allt plötsligt är JÄTTESTORT! 😀 I varje fall om man får en bebis på ca 3 kg… 😉

  Kraaam Carin

 5. Jag startade igår och är ledig idag istället… Det är alltså via espressohouse jag ska ta vägen hem från frisören om en stund?! 😉 Tack för tipset!

  Men om man får en jätteknådd på dryga 4,4 kg så är alla de minsta sötaste strumporna för små (båda grabbarna föddes med fotsvett)… och strl 50 räcker ungefär en vecka… Opraktiskt ur sötvinkeln men praktiskt ur orka äta, vara nöjd och sova bra-vinkeln. Men det är ju halva nöjet, att inte veta allt på förhand!

 6. Förstår känslan, även fast jag nu inte började jobba idag så kommer man ju in i sina vardagsrutiner…. Det är ju lite som att jobba med rutiner…men ska inte klaga går ju hemma ett tag till 😉

  //Alex

 7. Idag gick det rätt bra faktiskt. Trots att jag höll på att somna innan lunch. Men jag behöver mest läsa och har fyra-fem böcker att sätta i mig till sommaren så jag kan ju byta om jag får tråkigt.

 8. Det tog i! Svårast var nog att hålla sig vaken dom sista 2h utav första kursdagen. Trodde nästan jag skulle bli tvungen till att använda tändstickor för att hålla uppe ögonlocken. Tur var att man satt sig längst bak så att instruktören inte såg att man höll på att falla i sömn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *