Alltså, tjejer…

Det här är det sjukaste jag sett. På allvar. Ni måste titta på detta, jag höll på att dö när jag såg det igår och jag är ganska härdad.

Klippet är från en dokumentär som heter Three miles north of Molkom. Det är en amerikansk dokumentärfilmare som dragit till Molkom för att skildra hippiefestivalen som sker där varje år. Eller hippie och hippe, det är en massa utbrända kommuntanter, långhåriga snubbar med skägg och folk som döpt om sig till Sidharta som samlas en gång per år och har en massa skumma workshops och badar nakna och tar på varann. Hysteriskt. Folk vallfärdar från hela världen men flertalet besökare är Skandinavier, tror jag, och självaste Regina Lund dyker upp och ska vara med och hippiea sig och sitter med en sjal runt huvudet och nickar åt allt alla säger, och en stackars Australiensare som inte alls är särskilt inne på trädkramarspåret har typ lurats dit av sin vän och håller på att få frispel av allt crazy han ska göra. En helt fantastiskt underhållande dokumentär, alltså! Hursomhelst.

Klippet ni får se nu fick mig att skrika rakt ut. På riktigt. Detta är så jäkla sjukt. Det är en av de där kommuntanterna som på ålderns höst bestämt sig för att Hitta Sig Själv och hon går in i det här med liv och lust. Hon är från Finland och i klippet deltar hon i en workshop där alla har stått och flåsat och vevat med armarna för att samla energi och kraftfält och ledaren bestämmer att hon ”är redo” och nu så ska hon ”försvara” sig själv (tanten är för övrigt sjukt pepp över att bli utvald). Det ni ser först är två killar som visar hur det ska gå till (i den riktiga filmen är tanten först, ännu mer chockande då). Men alltså, jag kan inte förklara mer – ni måste titta. Och kom ihåg att detta är på riktigt. Heeeelt jävla crazy.

Rekommenderade inlägg

17 kommentarer till “Alltså, tjejer…

  1. Han som sprang på henne kom han i trans efter smällen eller??
    Nej fy och ve för sådana där mysbarllisar som slänger ut pengar på vuxen lekar. TRAMS! Men jag förstå att det kan vara underhållande….men jag skulle inte klara av att se något mer….jag får ont i ögonen….

  2. whaaaaaat??? skräckens fobi!!!! undrar om man själv ligger där halvt ihjälslagen och funnit ro i sig själv, om si sådär 20 år? hahaha vem vet. lovar att jag i så fall ska göra en dokumentation av det hela och lägga ut på bloggen…hahaha.

  3. Men lägg aaaaav – jag skrattar så jag gråter här! 😀 Det är helt fantastiskt vilka människor det finns på detta klot! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *