Att få en Tooka på gott humör.

Ja, det är inte så lätt som det kan låta. När man hämtar hem sina hundar efter en veckas frånvaro kan man ju tycka att de borde bli överlyckliga och i extas. Tant blir det. Sigge blir det. Men Tooka? Nejdå. Tooka surar.

Och så följer en hel kväll med lockande och pockande och uppmärksamhet för den franska supermodellen. Vi klappar och pussar och pratar uppmuntrande. Hon? Hon sitter mitt emellan oss. Surar. Tittar demonstrativt rakt fram, alternativt blänger anklagande på oss. Ser extra mager och hungrig ut och låter oss på alla sätt förstå vilket helvete vi har utsatt henne för. Och så fortsätter det i några timmar tills hon glömmer bort att vara sur och somnar på husses bröst istället.

Men en sak är säkert; det tar två att få en Tooka på gott humör igen. Två personers fulla uppmärksamhet. Och en sked leverpastej.

14 kommentarer till “Att få en Tooka på gott humör.

  1. Låter som riktiga divalater. Men det är hon värd, Toka. Är ”farmor” till Frasse nu i 4 dagar. Så här är fullt liv också. Långa promenader är mysigt med 2 flattedoggar.
    Njut nu ikväll med alla hundarna. Ska Du jobba imorgon?
    Kram

  2. Ja det är ett hårt jobb att vara hundägare, mycket uppmärksamhet ska dem ha och pyssel och gos.
    Hundar har ju precis som vi olika personligheter och sinneslag.
    Precis som det ska va.
    Min lille lille Malteserkille travar just nu runt runt och fram och tillbaka och tycker jag är skittråkig som sitter med datorn.
    Mellan varven kommer han fram och slickar mig på tårna.
    För han älskar mig, fast jag är trist.

    Mrs G

  3. Haha, ja hon ser faktiskt väldigt sur ut men det kan man ju förstå! Åka till solen och värma er utan henne….tänk om man kunde ta med sig dom på semestern, då skulle jag och Lucy dela en solstol och sola magen tillsammans:)

  4. Hmmm… svårflörtad vovve det där! 🙂
    Jag måste bara fråga, den där underbara hästen i fönstret, var har du fått tag på den?

  5. Djur är fantastiska, jag har två katter som är på samma sätt … nej fel Bacchus mitt hjärta är borta sen 6 år men han var så arg på mig när han inte fick följa med på utställning, han var arg i flera dagar. Mitt <3
    Det ser fullkomligt ljuvligt ut i er soffa, man och massor av hundar *ler* Det är ofta dina bilder får mig att le brett.

    Kramkram

  6. Underbart!!! Det där känner man verkligen igen – straffet.
    Men jag tycker det är helt ok, så lätt ska det inte vara, att bara smyga bort till
    en skön semester:)))
    Skönt att ni är hemma igen alla 3

  7. ASG fasen va ni e underbara 🙂 ahahah
    Tänk om fler kunde va bara lite som ni med djuren så skulle det bli en bättre värld för alla våra fina små håriga och underbara sällskapsdjur!

  8. Hej
    Ni har sån känsla för inredning, det är så otroligt snyggt, men ändå avslappnat och inte sådär perfekt. Mer bilder på hus o trädgårn så blir jag glad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg