Att komma hem till nåt man glömt.

Fördelen med att nätshoppa innan man drar på semester är att man tenderar att glömma bort vad man har beställt. Som det här fulsnygga lilla sov-numret från David&Goliath.

Jag är förälskad! Fugly, tokskönt och med ett alldeles förtjusande budskap. Kan det bli bättre?

17 kommentarer till “Att komma hem till nåt man glömt.

    1. Ha ha det är david&goliaths standarfras, det har ingenting mot barn att göra 🙂 Min Leo ska inte till jupiter (dock finns det en del män som skulle må bra av en tripp dit)

  1. Hahaha. Jag tror inte som Caroline att det var menat mot bebisen. 🙂

    Men tyvärr tycker jag bara att hjärtgrejen/tecknet på magen är så töntigt/överanvänt. Not my cup of tea så att säga. Men skitfint set var det. Och du är lika fin som alltid. 🙂

    1. Ah, jag tänker inte ens på att jag gör ett hjärttecken (gör jag det? Tummarna går ju ihop?) det är bara det absolut mest bekväma sättet att vila händerna på magen på. Hade jag haft armarna hängande hade jag ju fått kapa bilden och bli handlös, vilket jag är för petig för 😉 Därav händer i bild.

  2. Herlig fugly ja! Tipper du bestilte det før du fant ut at du ventet en pojke:-D Uansett, det tar iallefall 5 år før han kan lese, så da er vel det linnet utslitt eller noe;-)
    Fikk veldig lyst på det selv, hvor kjøpte du det og hva kostet det? (link please!!!!) Ville passet utrolig bra til en pysjamasparty (dog med en annen bukse…hehe) Gutta ville jo sloss om å imponere en dame med et sånt budskap, bare for å bevise at du tok fel:-D >men nå er du jo opptatt, og tipper din man elsker din humor;-)

  3. Hej! Har nog aldrig kommenterat i din blogg förut? Men jag läser den varje dag, hummar, nickar, småler och asgarvar om vartannat! 🙂 Välkomna hem från semestern iaf, och jag tror nog att ALLA hundarna är glada för er hemkomst ändå… Älskar den söt-fånig-fula pyjamasen! Var in och spanade på hemsidan och där väcktes ju en del ha-begär…. Var frakt, tull och annat otyg dyrt?
    Tack för den bästa bloggen av dem alla, kram!

      1. Ååhååååå. Jag kollade på den amerikanska sidan, David & Goliaths egen, alltså! Nu blir det definitivt några klick! 😀 Tack för svaret, kram!

  4. Härligt vuxet barnsligt lekfullt mysplagg!!!! Ser höstruskigt ut och är det oxå idag trots att sol och regn har turats om idag!!!M

  5. SKITKUL pj rent ut sagt, och hjärtan kan man inte få för många av… som om nått blev omodernt av att det är använt av andra – som om frasen jag älskar bara kunde användas 324 gånger sedan är den ”för använd” och man kan inte säga det igen…. Jag såg att du skrev att det inte ens var tänkt, men blir lite allergisk mot nån sorts hippfaktor som smyger sig in -att det inte skulle vara ok att uttrycka kärlek till sitt ofödda barn på det sättet för att andra redan använt det…. Morr.

    Hade en tröja en gång med texten ”Boys are smelly”. Älskade den tills den blev urtvättad och alldeles för liten 🙂 Välkommen hem och sköööön helg, med eller utan hjärtan 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg