Att undra vad som hände.

Det är måndag, klockan är lite i sex på morgonen, taxin är på väg och ja; just nu undrar jag lite vad tusan det var som hände. Nyss var jag på semester men det gick tydligen över. Nåja, vid åtta hoppas jag att hjärnan ska ha vaknat till liv igen.

Lång dag idag men det betyder bara mer tid att vara briljanta, eller hur? Vi säger så.

Preggo-Annelie mailade och undrade vad jag skulle ha på mig idag eftersom hon tycker det är svårt att klä sig när man ser ut som en barbapappa. Och det ÄR svårt. Men idag kör jag iallafall på mammajeans, linne och min kavaj som är pre-preggo och som alltid får mig att känna mig lite som en cikusdirektör:


16 kommentarer till “Att undra vad som hände.

 1. Snyggt! Och det ser dessutom väldigt bekvämt ut vilket var extra viktigt för mig just när jag var gravid.
  Vad använder du för typ av skor nu när du är gravid? Jag hade mkt foglossningar så jag fick inte ha ngt med minsta klack. 🙁
  Jag gillade att jag var gravid under en tunika-era för det gjorde det så mkt enklare att klä sig. Det gick alldeles utmärkt för mig att handla ”vanliga” kläder men någon storlek större och det var ju himla tur för mammakläderna var väldigt enahandade och få.
  Ha en bra dag alla vackra gravidisar och ni andra sköna!

  1. Jag går gärna i låga skor eftersom jag går så mycket. Fast allt utom stilett funkar nu 🙂

 2. Snyggt och fräscht med din fina solbruna hud!
  Badrummet blev såå fint, kan du inte piffa till hos mig med?? 😉

  Ha en fin måndag!

  Kram från mig

 3. Här hemma ligger man i influensa och inte alls så ivrig och pigg som Du.
  Emma, Du är en mycket vackert gravid kvinna…….
  Kram

 4. Snyggt med båda albatross-tuttar och mage. Du ser väldigt stilren och snygg ut ”trots” din mage. Skoj att kunna klä sig fint trots att det är svårt att hitta kläder till magen!

 5. Det här med tuttarna måste vi lösa. På dig är det ju väldigt fint. Men jag känner mig bara som ett fläskberg i stora tuttar. När jag tar fram mina behåar undrar jag varje gång. Vem ska tälta i dom här!? Det är ju sjukt!!!

  Hur stora blir dom egentligen ni alla där ute som vet?

  🙂

  1. För det första; du är dösnygg! Så tramsa inte med sånt, försök njuta av din nya kropp 🙂 Alla andra tycker att du är stunning! För det andra har jag bara ett ord till dig, tjejen: sportbh!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg