Att vara aningen dödstrött.

Phö, vilken start efter semestern jag har haft idag! Upp vid fem och hem nu. Men vad tusan; det är ju trots allt måndag och på torsdag är man bonusledig och på måndag likaså. Och jag trivs så himla bra med det jag gör att jag slipper den där jobbiga mentala tröttheten. Nu är jag bara preggotrött och lite semesterjetlagad, och det är inget som inte lite teriyakimarinerad lax med skagenröra och nån timmes soffhäng kan råda bot på.

Och nu är det klart i badrummet! Bara kanten på bänkskivan som ska fixas till också. Ett förbaskat roligt söndagsprojekt måste jag säga.

13 kommentarer till “Att vara aningen dödstrött.

 1. Det låter gott! Vi är i köket och gör soppa. Så räcker det i flera dagar:) Badrummet blev sååå fint! Du skall inte bli förvånad om du plötsligt hittar mig där, nån dag, med ett berg av bubblor runt mig. I’m just saying..
  Kramen!

 2. Alltså hur effektiva är inte ni? Det blev jättefint och jag fattar inte var du får all energi och kraft i från? 😀
  Nu ser jag bilder av Malena bubblandes i ditt badkar…hmm….jag kommer och serverar en sval drink på en bricka och viftar lite med ett palmblad….:-)

  kram!

 3. ja så där trött blir man ibland, knastrött.
  Senast jag blev det var igår efter stora familjemiddagen med delade meningar om hundars varande eller icke varande i samma rum som små barn, huruvida hur ohygieniska hundar är osv, blandat med barnskrik och annat oljud.
  Jag bara dog när jag kom hem, glömde t om att pussa min underbara man gonatt.
  Då är jag trött.

  Nu är allt bra igen, lugn och frid.

  Mrs G

 4. Hej Emma!

  Kan du inte skriva liiite mer om ditt jobb? Jag är så sjukt nyfiken på vilken typ av företag som serverar de där goda fredagsfrukostarna!

  Kram
  Embla

 5. Jag hâller ocksâ pâ med att dona i vatten och avlopp, fast i köket. Rörmokaren hade inte skruvat fast den moderna kranen ordentligt sâ jag blev less pâ modellen när den började vagga och skall nu jaga en annan modell med fler skruvar och stadiare handkranar, typ er modell ser jag. Först skall jag mâla skivan, tror jag och sätta in en induktionsplatta sâ det blir lite nytt. Ditt kök blev verkligen topp efter renoveringen och fick den lantliga stilen jag gillar men som är sâ svâr att hitta här. Mâste pröva om jag kan koppla den nya kranen sen…Kul !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg