Att ha krig med en symaskin.

Jag visste inte att det var möjligt att bli så arg på en teknisk sak som jag blir på den där @£∞#*©!! symaskinen, men nu är den iallafall klar. Babyfilten. Om man bara tittar på långt håll ser den helt godkänd ut, men om man inspekterar lite närmare så ser man att det verkligen var … eh… 18 år sen syslöjden.

Men det gör inget.

Jag vann åtminstone kriget mot min ärkenemesis och kan nu gå och lägga mig i frid.

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “Att ha krig med en symaskin.

 1. Jättefin ju! Inte ens mina syslöjdslektioner för ännu längre sedan hade fått mig att ens tro att jag skulle kunna hantera en symaskin.
  Mitt minne av syslöjden är att jag satt med trassel i maskinen typ halva lektionen och resten fattade jag typ inte hur det skulle gå ihop.
  Tror jag totalförstörde en symaskin vid ett tillfälle.
  Katastrof.

  Duktigt gjort Emma!

  Mrs G

 2. Den blev så fin Emma!
  Snart ligger han där i med filten över sig. Viftar med de små tårna och håller ditt finger 🙂

  Vilken härlig mysig tid som väntar er, åhh vad gosigt!

 3. Ha ha! Det är rätt! Man får inte ge sig så lätt! Och du… Filten ser JÄTTEFIN ut! 😀

  Sydde ganska många lapptäcken i babyformat. Vill du ha inspirationsbilder??? 😀

  Kram Carin

 4. Vilken fin filt du har knåpat ihop. När det gäller symaskiner så är knepet att man måste prata snällt med dom och klappa på dom då och då. De är lite griniga av sig. Det enda som hjälper är en stor dos av kärlek:P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *