Att göra det ordentligt.

Vi har hunnit med en shoppingrunda idag också. Först beställde vi tapeter till barnrummet, sen blev det en vända till Ilva för strosande i deras dekorationsavdelning och slutligen en lång stund inne på Stoff & Stil eftersom jag är i nestinghysteri och har fått för mig att jag minsann ska sy en massa grejer – så nu blir det till att försöka tråckla ihop en babyfilt, vimplar och en kudde. Jag har fortfarande ingen aning om hur man syr men jag chansar på att det nog inte kan vara så knivigt och så kör jag bara. Vi får väl se hur det slutar.

Och så har vi varit och införskaffat spjälsängsmadrass. Det finns väldigt mycket att välja på och det mesta kan synas snarlikt, men jag låter mig inte luras. Nej, nej. Jag tog, som ni kan se, uppgiften på stort allvar (vilket mannen tyckte var hysteriskt roligt).

Men nu måste jag slänga i mig lite mat, sen blir det babyfiltspyssel! Om jag inte blir helt vansinnigt och slänger ut symaskinen uppdaterar jag er ikväll på hur det har gått.

6 kommentarer till “Att göra det ordentligt.

  1. Haha, du är så underhållande. Numer går jag in här var dag och hoppas på massor av härliga uppdateringar. Och framför allt nu när jag med är gravid 🙂

  2. Oj vad duktiga ni är som pysslar och står i för jämnan.
    Jag tycker själv att det är skitsvårt att sy, kan knappt sy in en knapp :), men du verkar väldigt pysslig och händig så fixar det säkert. Lätt som en plätt!
    Ett litet tips, jag var inne i veckan och beställde bla gardinstänger och tapeter hos
    Laura Ahsley, och där fanns det jätte mycket super sött till barnrum,
    både tapeter och textilier mm. Ta en titt tycker jag!!

    MrsG

  3. He he, härlig bild på dig när du checkar madrasserna 😉
    Hur ska man annars veta, om man inte provar??

    Jaa visa ikväll, symaskin på andra sidan fönstret eller färdig kudde 🙂

    Du e grym!

    Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg