Att ha fått sig en dörr.

Just det! Nu är ju dörren nästan, nästan färdig. Vit, ruffig och med mörka tvärslåer på baksidan tar den sig plats i karmen och jag är aningen förälskad. Den är precis så som jag trodde att den skulle vara när jag såg den i mitt huvud häromdagen.

Och framförallt är den hemmagjord. Med en himla massa kärlek.

19 kommentarer till “Att ha fått sig en dörr.

  1. Tjusigt! Det blir lantligt hemtrevligt och lite sjö känsla i ert hus som du visat oss.
    Ni kanske skulle starta egen inredningsfirma?
    Alltså allvarligt, du med idéer och inspiration och såå pysslig, och han som ”bara slänger ihop nåt” 🙂

    Vad säger du?

    Kram

  2. Nää va ful..:)) skojar ju lite så här på kvällskvisten. Vem skulle tro att det blir annat än fint 🙂
    Pyssliga som få verkar de där två i huset på landet 🙂

    Kram Mrs G

    (Har en lite dum fråga men eftersom du är bloggproffset och använder WordPress, så frågar jag ändå. Hur gör man för att ”klistra in” en banner på sidan? ;(
    Fattar ju att man ska kopiera länken man får men var fasiken ska jag klistra in eländet sen??!!)

    1. Var vill du ha den menar du? I ett inlägg? I så fall, testa att välja ”HTML” eller vad den fliken heter när du skriver inlägget, klistra in koden och uppdatera.

      Kram

  3. Ja, den dörren går inte av för hackor inte… Tänk vad himla händig han är din man. Och du också, verkar det som! Ja. Jag är impad.

    Hihi… Svåra Lena är nästan lika ringmärkt som fåren! Hon är som gjord för hjorden så att säga.

    Själv går jag just nu på knäna. Önskar att det var för att jag stjälpt i mig en obscen mängd vin, men det är av ren trötthet efter ett studentfirande med ca 80 gäster… Dags för bingen alltså! Tjing!

  4. Men herregud vad ni är flitiga och duktiga! Får ju prestationsångest. *s*
    Underbar dörr! Var hittar du alla fina detaljer? Fönstret på dörren är ju underbart. Tror du jag kan sno med mig lite båt/fartys-detaljer hem från Marinmuseet i Karlskrona i sommar? *s* Tänk va fräckt det hade varit (om man hade haft tillräckligt stort hus) att ha en galjonsfigur i sitt hem!

    1. Ha ha ha do it! Dörren är byggd på bara vanlig råspont som satts ihop med ett z på baksidan – som en gammal ladugårdsdörr egentligen. ”Fönstret” hittade mannen i en skeppsbutik i Skillinge, finns att hitta massor av på nätet också.

  5. Jag väntar pâ LEO, för jag vet att han kommer att bli en hejdundrans liten kille att döma av profileringen. Skynda dig ! 🙂

  6. Nämen jäklar så duktiga ni är! Håller med ovanstående om att du verkligen borde ha en pyssel och inspirationstidning, jag skulle i alla fall vara en stående prenumerant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg