Att få sig en dos lantliv.

Fördelen med att bo såhär? Att man kan ta med sig Svåra Lena ut för en liten runda runt huset och få sig en dos lantliv precis när man kommit hem från jobbet och behöver varva ner.

Idag ville jag hälsa på fåren som går i en liten hage bredvid huset. Svåra Lena var mycket skeptiskt. Ska dom se ut sådär? frågade hon bekymrat och pekade, och inte vet jag. Så vi stod där ett tag och begrundade det hela och tittade på fåren när dom knuffades och tuggade gräs och diade sina lamm och tillslut kom vi fram till att dom nog ska det. Så då stod vi bara kvar och hummade ett litet tag, sen berättade Svåra Lena om fästingar och då kände vi båda att det nog var dags att gå hem igen.

Fast man blir lugnare i själen av sånt här. Det får man ändå säga.

6 kommentarer till “Att få sig en dos lantliv.

  1. Åh Svåra Lena, jag tänkte på henne igår. Jag undrade nämligen hur det var med henne. Det var länge sedan du skrev om henne! Hur gick det med den nya inneboenden? Hur gick det med den märkliga midsommar grejen du sa att de skulle anmäla sig till, har de gjort det?! Du ser många frågor 😛

  2. Fina bilder!

    Kramp i vaden (apropå inlägget nedanför) är ju fruktansvärt! Det gör ju så ont. Jag förstår att du skrek rakt ut. Får hoppas att du inte får det någon mer gång.

    Kram Daniela

  3. Får är så söta och extremt roliga när de bräker bääää med alla möjliga röstlägen som hörs som gamla hesa gubbar 🙂 Lättroad som man är. Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg