Att ha världens värsta uppvaknande.

Idag vaknade jag klockan 05:00. Av kramp i vaden.

Jag gastade och ålade mig i sängen och vi har ju ingen fotgavel att räta ut sig mot så jag fick hugga tag i mannen och tjuta o-o-oooo hjäääälp jag döööööör aj aj aj hjälp och försöka få honom att förstå att jag hade vadkramp och att han skulle dra i mina tår och inte bara ligga där och glo yrvaket. Lättare sagt än gjort vid den tidpunkten på morgonen, kan jag säga.

Men tillslut hade han lyckats slita tillräckligt i tårna för att det skulle släppa och jag kunde försöka få en timmes sömn till. Men ändå. Kramp! Jävla hittepå.

20 kommentarer till “Att ha världens värsta uppvaknande.

  1. Aj! Kramperna i vaderna minns jag alltför väl, fast det var ett tag sen nu. Hoppas du inte behöver få det alltför ofta. Ha en bra dag! När var datumet för ankomsten av gossebarnet förresten?

  2. Hahahaha! Förlåt att jag skrattar, men när jag fick det första gången med Jenna i magen så FLÖG Ketil upp när jag skrek! Han vimsade runt och fick panik, för han trodde garanterat att ungen var på väg ut! 🙂

  3. Usch det där är minsann inget kul alls. Stackare där.
    Ibland kan jag själv vakna av att jag har kramp i själva foten.
    Jätte konstigt, Hela fotsulan är helt spänd och tårna spretar åt alla håll.
    Då har jag lärt mig att enda lösningen till problemet är att försiktigt tassa upp och börja gå på fanskapet. Tills det släpper, tills tårna intagit rätt position igen.
    Efter det dicker jag nöjt ett glas minimjölk med kylskåpsdörren öppen.
    Alltid med öppen kylskåpsdörr, det är liksom halva nöjet och se om man klarart innan alarmet börjar pipa.
    Tycker jag. Tycker inte min fina man.

    Vill önska dig en fin dag utan fler kramper, vare sig här eller där.

    Kram Mrs G

  4. Att slå knytnäven i vaden funkar också. Jag har under hela min uppväxt fått kramp i vaderna. Ett fars-arv jag gärna hade varit utan.
    Hoppas dagen blir bättre än morgonen.

  5. Uuuuu… Inte kul!!! Jag drabbades av exakt samma åkomma… Det gör verkligen fruktansvärt ont! Jag fick tipset av min barnmorska att ta kosttillskottet ”Mitt val kvinna” som finns på Apoteket…. Och det hjälpte! Kramperna var ett minne blott! 🙂

    Kram Carin

  6. Jag hade samma under mina båda graviditeter. Vaknade av att jag kände hur muskeln sakta började dra ihop sig, ibland lyckades jag skaka foten så att det försvann innan det började ordentligt, men ofta var det för sent. Ajajajaj vad ont det gör!

  7. Jo, så som en redan ovan sa, så det bästa och som hjälper omedelbart är att stiga upp och räta ut foten, de brukar genast gå över 🙂

  8. Emma!
    Känner inte dig för 5 öre men du verkar vara en så jävla fantastisk människa! Det är med glädje jag följer dig å allt i ditt liv!
    Ett stort jävla lass med kramar!

    ps. Bli inte orolig, jag är ingen galen stalker.

  9. Så skönt att höra att man inte är ensam… 🙂 Vitaminerna verkar ha hjälpt för mig med, men fortfarande några släng av vadkrampsväckningar dock. Förra graviditeten hjälpte det itne alltid med att gå på vaden utan jag fick ställa mig i duschen och spola varmt vatten på.
    Lycka till!

  10. Åh det hade jag alldeles glömt av… Min minsta är 15 så på mindre än 15 år är det glömt, lovar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg