Att vara jour-singel.

Idag har mannen jour, så det är bara jag och flickorna och Sigge och en hel söndag av vad-ska-vi-hitta-på-för-något? här hemma. Vi började med att försöka ha sovmorgon men gav upp vid halv nio och nu ska jag istället ge oss alla frukost ute i trädgården eftersom solen hittar igenom diset även idag och eftersom det faktiskt inte finns mycket som slår att äta utomhus.

Och sen? Förmodligen drar jag ut det största överkastet jag kan hitta och sen sitter jag där mest hela dagen som en crazy dog woman bland mina hundar och solar och kliar vinthundsmage och äter Piggelin med små avbrott för att gå in och sy en hissgardin till sovrummet också (nu när jag har kommit på hur man gör).

Ja. Det är väl ungefär det man behöver göra en söndag? Jag tror det.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att vara jour-singel.

  1. Det låter som en jäkligt skön morgon 🙂 Själv startade jag dagen med att ha studentfotografering med lillebror, och i eftermiddag är det kusinens tur att utstå samma behandling 🙂

  2. Hej. Har följt din blogg ett tag och måste bara säga… du gör rätt i att njuuuta nu som du gör, sovmornar o göra vad du vill. Ser att du väntar bebis nämligen… o då blir det andra bullar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *