Att vara på tillväxt.

Ni minns förra onsdagen? Då var jag en meter bred. Det är jag inte längre. Den här onsdagen är jag 102,5 centimeter gravid och har alltså expanderat två-och-en-halv-centimeter Leo på sju dagar. Ja… Vad säger man? Här händer det grejer.

Idag är det aningen kaos för att få ihop det sista inför imorgon. Temat är ”En Midsommarnattsdröm” och jag håller tummarna för att jag ska få ihop miljön som jag hade tänkt mig. Utklädnaden är iallafall klar nu och jag har åkt runt hela Malmö med fina Alex och handlat plasthinkar och yxor och ståltråd och annat skumt till att fixa ihop dukningen, och idag är det bordsplacering och lite sista-minuten-saker som ska falla på plats. Och sen! Sen ska det bli en personalfest att komma ihåg. Minsann.

Men nu ska jag försöka jobba undan så mycket som möjligt eftersom morgondagen mer eller mindre är vikt åt festen, och senare ska jag träffa någon himla speciell som jag inte sett på säkert åtta, nio år. Och ni? Vad gör ni en onsdag som den här?

18 kommentarer till “Att vara på tillväxt.

  1. Så fin rund form du har..det ser liksom så konstnärligt ut på något vis 😀
    Jag blir så fest sugen när jag hör dina planer för i morgon, det var lite för längesedan tror jag.
    Idag är det jobb och förhoppningsvis en massage på schemat, sen får vi se vad dagen bjuder.
    Ha det så bra idag!

  2. Snygg mage!”En midsommarnattsdröm” låter som ett kul tema. Jag har alltid velat vara med i en uppsättning av den pjäsen, ända sedan jag såg Döda poeters sällskap för första gången! En ung Robert Sean Leonard som Puck var inte fy skam!

  3. Hoppas du visar bilder sen! Jag ska bara påta i trädgården och ta en runda med hunden. Ljuvligt väder!

  4. Rida liten Q, pyssla i trädgården och ha suck och stön party över dessa husvagnsgardiner som jag måste fixa…Ditt och Emmas pyssel ger mig ångest.. 😉

  5. Onsdag=kusinstudent, torsdag=lillebrorstudent (ack den stoltheten!) och till helgen kanske kanske äntligen man får träffa hjärtat igen 😉

  6. Hahah, jag har varit tänkt att skriva till dig fleeera gånger! Hittade dig på sara lovisas blogg för några dar sen, och jag ÄLSKAR din blogg! Dina bilder är otroliga, och sen va du grejjar med allt! 🙂 Gillas! Kram på dig och fina bebismagen! 🙂

  7. Ja vad ska man säga om den magen som inte redan sagts i de tidigare kommentarerna 🙂
    Så med risk för att låta tjatig, helt otroligt vilken fin kula och man vet ju att innehållet är än finare:)
    Lycka till med festen. Är inte det minsta orolig, det kan inte bli annat än lyckat när du är i farten!

    Kram Mrs G

  8. Klart att Leo vill ha det bekvämt där inne. 🙂 Du har verkligen en superfin gravidmage!

    Jag försöker samla ihop oss för att gå till Ica så jag kan baka när jag kommer hem igen och *trumvirvel* tygaffären så jag kan sy rullgardinen till husvagnen. 🙂 Blir nog en bra onsdag om jag bara hittar vad jag söker.
    Ha en trevlig sommarfest!

  9. Oj nu börjar Leo verkligen växa så det knakar . Gör han krumbukter på kvällarna så det syns genom magen?
    Din mage är så fin!
    Vi, 6 åringen och jag, ska strax iväg på förskolan och prata m nya fröken så han får bekanta sig med personalen och lokalerna.
    Ha en härlig midsommarfest!!

    Kram

  10. Hej!
    Hittade din roliga blogg, via Aratorp. Såg att du gillar New England, och blev liksom lite nyfiken… 😉 Jag gillar också New England mycket!
    Lycka till i fortsättningen med den runda magen. Är det första barnet, kanske?
    Mvh Maria – Wikers liv

  11. ha en fantastisk fest imorgon! jag älskade inbjudningskortet, vad annat kunde man göra när du skapat det? 😉 dock kan jag inte komma då jag har alla kidsen, men det finns två alvklänningar i min garderob – inte så förvånande va? 😀 kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg