Att dra på examensfirande (och ha ett eget litet firande att göra).

Nu bär det av till att fira mannens syster! Vi ska äta finemangfisk och hänga i hamnen och njuta av solen.

Och ovanpå detta ser jag att bloggen har passerat hundra followers nu på Bloglovin. Heja heja! Det måste ju också firas! Men hur? Har ni några förslag? Jag vill göra nåt. För er. Vad skulle jag kunna göra? Fundera på det!

Vi kanske ses ikväll igen om det inte blir för sent för ett preggo.

Fina ni.

6 kommentarer till “Att dra på examensfirande (och ha ett eget litet firande att göra).

  1. Åh, vad roligt, man får gratulera till att du har passerat 100 strecket, inte konstigt med tanke på vad bra du skriver och fina bilder du bjuder på.

    Fortsätt så är jag och säkert fler med mig mer än nöjda.

    //Elvira

  2. Jag tycker du ska skriva en BOK! Verkligen! Du är så duktig på att skriva och humorn finns där som en röd tråd. En roman om din blogg-dag-bok. Vore underbart! Jag skulle köpa den till alla mina vänninor och framförallt migsjälv, diiiirekt! Keep up the good work!

  3. Grattis! Sen måste du också förstå att det finns ett stort mörkertal – vi som inte använder bloglovin utan vanliga hederliga RSS-feeds.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg