Att ha firat en doktor.

Så. Finaste Marie är numera doktor, Leo skvalpar runt bland fuskmojito och skaldjur och mina fötter har idag växt från en storlek 36 till en storlek 39. Så nu ska det här preggot stupa i säng. Finbesök väntas ju imorgon!

6 kommentarer till “Att ha firat en doktor.

 1. Åh så gott det ser ut med allt det goda från havet. Ha fötterna högt så blir det lite bättre. Men du ska väl inte ha något högklackat på dig på ett tag? 😉

 2. F’resten det där med svullna fötter. Gick upp nästan 20 kilo med första barnet (vägde ynka 43 innan, alldeles ofrivilligt lite). Benen var som stockar. När sonen var 4 dagar stod jag i provhytten på KappAhl och skulle hitta nått att sätta på mig. Blicken for obönhörligen en bit neråt och där fanns två smala smala stickor till ben. Jag tänkte på fullaste allvar att NEJ, det här går inte, benen kommer att gå av, man KAN inte ha så här smala ben…. De är väl inte så där alldeles lika smala nu för tiden (slipper kommentarerna om att jag borde äta mer numera) och än har de inte gått av 😉
  Skaldjuren ser såå delicious ut. Dregglar lite här, ska bara torka av tangentbordet.
  Ha det toppen på lördag fast jag inte kommer ;P

 3. Ååååh så härligt!
  Ahr du provat stödstrumpor förresten? Jag sket i det men det kan hjälpa massor!
  Ser framemot update efter bloggträffen. När jag tittar på er så ska jag drömma och låtsas att jag var med!

 4. Så härligt gott det ser ut! Mums. Jag tror också att stödstrumpor kan avlasta fötterna lite..men hur kul att det när det är varmt? Jaja..
  Grattis till den nyutexaminerade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg