Angående bloggträffen imorgon.

Eftersom ni säger att det ska regna imorgon är det väl bäst att vi flyttar oss inomhus. Så vi tar övervåningen på EspressoHouse på Lilla Torg (alltså det EspressoHouse som ligger på själva torget) klockan 12:00. Dit tror jag är enkelt för alla att hitta.

Oj vad roligt det ska bli att se er!

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “Angående bloggträffen imorgon.

 1. Detsamma att få träffa Dig och alla andra man brukar gå in och kolla genom Din blogg.
  Spännande är ordet för mig! Man har en bild men nu blir det irl 🙂
  Kram

 2. Hello sweeties!

  Åh vad mysigt ni måste ha nu hihi:) Gillar ju er båda bloggisar a lot! Det hoppas jag så klart att ni redan förstått;) Kan jag adoptera er båda som mina småsyrror kanske? Har ingen och har alltid önskat att jag haft en och nu kanske jag kan få två? Snäääälla:)

  Önskar er en fab helg med många sköna skratt på er lilla träff.

  KRAM

  P

 3. Vad bra, då är det lätt att hitta er. Ska försöka få syrran till att komma, blir lite svårt för mig annars att veta om ni fortfarande håller igång när jag kommer hem 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *