Att ha efterlängtat besök.

Nu är de här. Helt overklig känsla att ha någon man egentligen bara träffat genom bloggen i sitt hem.

Här. I vår soffa. Hopklämda mellan Sigge och soffkuddarna.

Magiskt.

Rekommenderade inlägg

12 thoughts on “Att ha efterlängtat besök.

 1. Hm…nu blir jag nästan avis! vill genast ha en egen blogg o träffa goa människor…!! Hoppas ni får en underbar kväll allesamman!:o)

 2. Fina ni 🙂
  Nu tänkte jag vara så där praktiskt planerande och höra om imorgon. Det ska ju regna enligt alla prognoser tyvärr! Så vilket fik? Eller hur hörs vi? Här igenom?
  (Och om man nu få det lite svårt med barnpassning, är barn lika välkommna som hundar ? 🙂 en väldigt söt och tillmid liten 5 åring?)
  Kram på er

 3. Mysigt, kände ungefär samma när jag besökte Josefine med bloggen en prinsessas dagbok förra sommaren när jag var i Oslo. Har även hälsat på Fru Sofie när jag var på mat och vin mässan känns overkligt att de faktiskt är riktiga människor.
  Känns deppigt att jag inte kan komma imorgon. Men vi kan kanske fixa till nån fika på stan när jag är nere på sem v 29 eller 30. Annars stalkar jag utanför ditt hus varje kväll. Haha skojar bara.

  Ha en underbar helg

  Kram Kristina

 4. Sååå sköj 🙂 Hoppas ni får en riktigt härlig kväll och en kul bloggträff i morgon (ohh vad jag önskar att jag bodde kvar i Malmö nu…)

  Kramar!

 5. Känns overkligt det här att se dottern där i din soffa med Sigge i famn…
  Plötsligt minns jag november när jag högläser hemma i soffan ur din blogg och vi undrade vem någons fru är? Som skrev om Mushroomface och snöskottning och Scout Valiant.
  Och vi skrattade i vintermörkret.
  Nu sitter dottern där i finsoffan och har hur trevligt som helst.
  Livet är så rikt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *