Att ha haft en mycket produktiv shoppingdag.

Idag har jag gått lite bananas tror jag minsann. Först hämtade mannen hem mina senaste möbelräddarinköp; en gräslig stol och en ännu mer gräslig pall som jag ändå någonstans tror att de ska gå att få hyggligt vackra, och sen svängde vi inom Svågertorp och frossade i vad som kan vara världens absolut skönaste sängkläder. Vi gick loss på ett dubbelsängspåslakan och Leo fick deras babyset så ikväll ska jag bädda nytt och sen ligga och vältra mig bland allt det där mjuka som en lycklig gråsäl i granny panties.

Men först måste jag kasta i mig lite mat så att jag kan börja på de där projekten. Jag tror det är stolen som ligger risigt till ikväll, faktiskt. Den startar jag nog med.

Ja. Så gör vi.

12 kommentarer till “Att ha haft en mycket produktiv shoppingdag.

  1. Tycker dina möbelfynd är allt annat än gräsliga, – speciellt pallen fyller mig med habegär!

    Nya, rena lakan i sängen är verkligen lyx, allra helst när man kan hänga dem på tork utomhus! Har inte hört talas om märket du visar tidigare, så tack för tipset. (Brukar vara lite dumsnål och handla på Hemtex. Rea på rea på rean, du vet…)

    Må så gott i sommarvärmen!
    /Anna-Karin

  2. Såna lakan fick jag i present, det skönaste jag någonsin sovit i!!!!:)Stolen gav mig lite längtan efter loppis!!! Alltid inspirerande att kika in! M

  3. Stolen kan bli nâgot i design klass för vuxna. Vet inte var jag sâg den sist, Pianobänken kommer att passa Leo när han blir 4 âr. Gissar att om han blir en världberömd pianokoncertist kommer han att âlska den. Gör den mjuk ! 🙂

  4. Precis..är det inte en pianobänk? Då fattas bara ett du vet vad..:-) Och man kan ju pimpa gamla pianon också så att de blir fina.
    Sov så gott i de nya lakanen, hoppas det fläktar in lite skön sval sommarkvällsluft på dig.

    kram!

  5. Vart hittar du alla fina möbler som du räddar, jag letar med ljus och lykta men hittar aldrig något 🙂 kram

    1. Mestadels Blocket och såna annonssidor, men även loppis, gårdsbutiker etc. Det gäller att ha tur 🙂 (Och tålamod – vilket jag har lite mindre av).

  6. Den trästolen går inte av för hackor. Känner på mig att den kommer att bli ursnygg när du är klar 😉 Svart skulle jag måla den i. Med en häftigt färglad lös kuddsits.
    Men det är ja det….nu väntar jag med spänning på hur den ter sig.

  7. Wow trästolen är ju redan snygg, ska bli kul att se vad du gör med den. Så härligt det är att få se bilder på alla dina renoveringsprojekt, de ger inspiration. Tack för det!

  8. Å det är lycka när man shoppar & kommer hem nöjd & belåten. På fredag ska jag till Ullared & ska inte ens gå på klädavdelningar. BARA heminredning.. Jag längtar. Å du har fortfarande världens bästa blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg