Att ha hittat sig en lattemorsa.

Alltså. Jag blir mer och mer glad för hela den här bloggvärlden! När jag var ute på lunchen nyss med vackra Elma och strosade i Lexingtonbutiken frågar världens sötaste expedit om det möjligtvis inte var jag som var jag. Och det var det ju. Så visar det sig att hon inte bara är en bloggläsare utan också exakt lika mycket preggo som jag – till och med beräknad till samma dag.

Galet.

Så nu har jag typ tvingat henne att lova att hon ska bli lattemorsa med mig sen (minus latten) och sitta på stan och se nyförslöst ut och pusta och omge oss med för mycket babysaker som folk snubblar över. (Hm… Nu när jag tänker på det hoppas jag att jag inte skrämde livet ur henne).

Jag undrar om inte det här är just varför alla borde blogga. Egentligen

7 kommentarer till “Att ha hittat sig en lattemorsa.

  1. Jag vill också bo där du bor och vara en latte morsa (utan latten) Med dig. Jag är ju också preggo och är två veckor före dig. Så vem vet vi kanske föder på samma dag ändå. 🙂 Hahaha! Jag är i alla fall skit glad att du finns och att du har en blogg. För du är precis en sån som jag önskar att alla människor var!

    Stor kram!

  2. Det låter ju perfekt? Jag och mina kompisar har lovat varandra sedan länge att skaffa barn samtidigt, men jag antar att det inte blir så riktigt… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg