Att ha dragit för gardinerna.

Ja nu är vi där igen. I soffan. Med gardinerna fördragna, House laddat i DVD:n och en stor skål jordgubbar inom räckhåll. Det är energin som har börjat tryta de senaste två veckorna; jag är lite mer sömnig och liksom långsam i rörelserna och efter en dag på jobbet är det obeskrivligt skönt att få komma hem och slänga upp fötterna på soffkanten och lägga huvudet på en knorrande Sigge. Jag tror att lite semester kommer att kännas skönt i kroppen, bara några veckor med god mat och sol och möbelrenoveringsprojekt. Det är nog precis vad jag behöver.

Och just det! Nu har jag lagt upp ett album med bröllopsbilder på fejansidan för alla er som vill ha inspiration eller bara vill se hur vi hade det, bilder som jag inte tror att jag har visat här innan.

Och, om jag har glömt att säga det på ett tag, tack för att ni följer med mig här inne varje dag. Tack för att ni engagerar er och tack för alla fina kommentarer och mail jag får.

Jag vänjer mig nog aldrig vid det där.

11 kommentarer till “Att ha dragit för gardinerna.

  1. Hej!
    Din brudklänning är underbar. Var har du köpt den, tror du den finns i andra färger?
    Tack!

    1. Åh, den var tyvärr inte ”färdig” från butik utan blev uppsydd till mig. Jag ville inte ha en tung, vanlig bröllopsklänning med en massa stålgrejer och innertyg i det var därför jag sydde upp en istället.

  2. Underbara bröllopsbilder, tack för att du delar med dig!
    Ha en skön och avkopplande kväll i soffan, det ska vi också ha.

  3. Att gå in på din blogg och njuta är som att rymma vardagen för en sekund. Du lockar mig till skratt, tårar men framförallt inspirerar du mig så det är jag som ska säga tack. Tack Emma!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg