Att strutta iväg på lunch.

Nu ska jag sätta av mot stan för en lunch på La Roche och någon timmes sällskap med någon jag aldrig skulle lärt känna om det inte vore för bloggen.

Heja bloggvärlden, säger jag.

Klänningen är en från Rut mfl som jag köpte på Nelly för evigheter sen. Tyvärr verkar den inte finnas kvar, det närmaste jag kunde hitta var denna. Under den har jag Maggie Dress underklänning från Provrummet (nu på REA minsann och väldigt användbar).

22 kommentarer till “Att strutta iväg på lunch.

  1. Vad mysigt! Ja det är häftigt vilka möjligheter som öppnas tack vare bloggar och alla ni underbara som bloggar :O) Måste fråga vad ddet är för toksöt klänning du har på dig?
    Kram!

  2. Åhh där är så mysigt att äta:) Jaaaaa, kan bara hålla med om att bloggvärlden har öppnat upp för ett helt gäng med nya bekantskaper, helt otroligt roligt!

  3. Ojojoj! En så underbar klänning!!!! Och bloggvärlden rules! Säger jag bara! 🙂 Hoppas det var en trevlig lunch!

  4. Måste vara fräck och fråga vad du har för storlek på klänningarna? Jag har nämligen två same same but different Rutklänningar och det skulle ju vara strålande med en sån däringa fin klänning under med volanger och lite som täcker i urringningen. Jag har nämligen värre än albatrosstuttar utan att vara ett dugg gravid så det där med storlekar är lite svårt ibland… O du är toksöt i klänningarna speciellt med din finfina mage 🙂 O så är det alltid en njutning och ett nöje att läsa det du skriver. (Måste ju passa på att säga när jag nu för andra gången nånsin skriver en Kommentar 😉

    1. Ha ha tack! Jag har storlek S i både Rut-klänningen och underklänningen och det funkar nu också (om man bortser från att den blir kortare fram *hrm*). Underklänningen är kanon på så sätt att man lätt ”förlänger” en vanlig klänning – jag tycker oftast att alla är så jäkla korta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg