Att vara lite lunchförtrollad.

Ni vet den där mjukheten som finns hos vissa människor? Det där skimret och utanpå-lugnet och de rundade kanterna. Det har Anna-Malin. Hon är faktiskt i riktiga livet som hon är i sin blogg; vacker och ödmjuk och med fniss mellan raderna och jag har nu suttit i över tre timmar på Lilla Torg med den här kvinnan och inte tänkt på att tiden gått. Helt otroligt, egentligen. Men ni som redan läser henne vet förmodligen vad jag menar – man vill liksom stoppa henne i fickan och ta med henne hem och baka henne godsaker. Ungefär så. Dessutom är jag (som lätt blir för pushig och rak) så fascinerad av kvinnor som är starka på samma sätt som en veteåker: de som inte förlorar sin rörlighet och som böjs långt innan de bryts. De som är behagliga i sin styrka.

Men nu är jag hemma igen och har laddat upp med en stor påse lösgodis och ska njuta av eftermiddagsvärmen ute på gräsmattan innan kvällen kommer. För sånt behövs också för själens fågel. Det är jag övertygad om.

19 kommentarer till “Att vara lite lunchförtrollad.

  1. TRE timmar!!!! du sa en timmes lunch 😉
    Tänk vad tiden går när…….

    Va roligt att höra att hon är precis som i hennes blogg. Det känns genuint och bra 🙂

  2. Vad glad jag blir för din skull, ja för er bådas. Och att du har en wordpressblogg som jag kan kommentera i ute, på en uteservering i Kivik och kvällsol som smeker axeln och sticker i ögat. 🙂
    Ha en skön kväll!

    Kram

  3. Jag känner A-M och blir helt betagen hur du beskriver henne, kunde inte sagt det bättre och vackrare själv. Har hittat din blog genom A-M och älskar sättet du skriver på, hoppas verkligen att du skriver en bok i framtiden för det är få förunnat att skriva som du :-).
    Kram Sanne/Tine K Home

  4. Åh perfekt! Ett bloggtips till!
    Din blogg är en del av min morgonrutin, när jag går upp (din e m) så kollar jag paddan och blir inte besviken. När jag sedan sitter och sliter mitt hår på biblioteket (som idag) kan jag kika in för att få skratta gott och njuta av vackra bilder! Så jag ville egentligen bara säga tack från en som inte är så bra på att kommentera men som läser dig varje dag från andra sidan pölen. Tack för att du delar med dig!

  5. Visst är det mysigt att finna vänner genom bloggens värld. Har själv tre nya goa vänner via bloggen och vi träffas med jämna mellanrum och hittar på saker ihop. Fin blogg du har för övrigt med ljuva hundbilder. Har en trogen följeslagare med fyra ben av rasen Lagotto, Wippa. Hon är min arbetskamrat i min butik, Rut & Signe, som jag driver sedan en tid. Utan henne skulle världen inte vara lika mysig. Kram och ha det så gott! Marie

  6. Hihihi jag läste om er träff först på hennes sida, jag brukar ju läsa bådas blogg….Så glad att ni har träffas, efter att ha lärt känna varandra via era bloggar- kul! kram Johanna

  7. Man blir ju sååå avundsjuk. Jag har ingen blogg och skriver inte så långa kommentarer men berörs varje dag av dej. Vill också sitta i gamla hemstaden Malmö och luncha och hitta nya, fina!

  8. Härligt med bloggtipset!
    Jo men visst är det så, jag har träffat flera personer irl efter att ha läst varandras bloggar ett tag och vissa personer funkar med medan andra funkar man inte med! Men om ni har suttit och pratat i 3 timmar så förstår jag att ni funnit varandra 😀
    kram!

  9. Vilken helt fantastiskt underbar beskrivning av en människa och hennes likasinnade. Helt, helt underbar!
    Och jag håller med dig, hon är verkligen en människa som man skulle vilja stoppa i fickan och ta med sig hem. Men det vill man gärna med dig också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg