Att göra något bara för att man kan.

Idag har regnet öst ner mest hela tiden och detta har vi firat genom att äta en helt sinnessjuk middag bestående av vitlöksbröd och de där körsbärstomaterna i balsamvinäger jag aldrig tycks få nog av. Som avslutning gjorde jag sisådär 50 kanelbullar att trycka i oss framför en bra film medan doftljusen fladdrar i vardagsrummet.

Jag vet. Det verkar inte vettigt nånstans.

Men det blev lite utav en såndär vi-är-faktiskt-vuxna-och-kan-bestämma-själva-grej, ungefär som när man precis flyttat hemifrån och åt de mest bisarra saker på udda tider bara för att man kunde.

Men; ikväll går vi ingenstans för det är oktoberväder ute och det är alldeles för skönt att sitta inne och äta kanelbullar medan regnet kastar sig mot rutorna och vinden får trädgrenarna att gå i sidled. Det är den bäst idén jag kan komma på, iallafall.

15 kommentarer till “Att göra något bara för att man kan.

  1. Gott är godast. 🙂
    Jag gjorde en variant av det där med körsbärstomater i balsamvinäger. Hur gott var inte det?
    Imorgon ska det bakas här. Kanelbullar, drömrulltårta, kolakakor, Rydaholmskaka och Rubiner. 🙂 Är ett års kalas på måndag.

  2. Åh det lät mysigt!
    Jag och min sambo trotsade vädret och gick ut i det piskande Skåneregnet. Lyckosamt nog vill jag påstå för vi hittade massor av champinjoner! 🙂
    Fortsatt trevlig afton
    /Malin

    1. Ja den behövde bli lite större tyckte jag 🙂 Själva headern har jag gjort själv men det rent tekniska i att göra utrymmet större skötte Smelink.

      1. Åh vad dum jag är, header heter det ju naturligtvis :O
        I vilket program gjorde du den? Behöver hotta upp min blogg lite.. 😉

  3. Inte alls otillåtet! 😀 Här har jag haft fullt upp att ommöblera efter att ha shoppat en massa fina inredningssaker (Bruka design mm.) för ett par dagar sedan. Visst är det kul att inreda! Och göra om!

  4. Åh, det låter riktigt gott! Det är ju just det som är så härligt att vara vuxen, att kunna ha sådana där riktigt frossa-dagar, där man t.ex. börjar frukosten med kakor. 🙂

    Jag måste bara säga att jag älskar ert hem! Ni har det så himla, himla fint!!! Det är så personligt och vackert.

    Stor kram Daniela

  5. Sâ mysigt med bak när det regnar och sâ luktar det sâ gott med kanelbullar, mycket godare än vid torrväder. Jag köpte billiga Victoriaplommon och gjorde sylt av dem med en näve mandelspân och lite kanel i. Mumssylt. Kan inte baka för markisen (3ml) ligger och väntar pâ matsalsbordet och killarna som skall sätta upp den pâ balkongen i nästa vecka. Om det blir solsken igen….
    Drömtârta kanske……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg