Att ha en hall.

Här är vår hall. Mycket av detta har ni sett innan; min kärlek till fågelburar, musselskal och olivträd. Den nya dörren. Rosor från trädgården. Mörka bjälkar mot gamla målade möbler. Allt i en Emma-röra.

Från början var den här hallen mer kal och ren men sen har den vuxit till sig lite, fått nya möbler och ändrat karaktär. Nu är den det mest flickiga rummet i hela huset – det stället där det hänger udda smycken och älskade fotografier, doftar blommor och andas femininet. Man måste ha ett sånt rum också. Direkt efter kommer det manliga kontoret med de tunga möblerna och de engelska färgerna, så det gör inget. Jag tycker om kontrasterna.

Och det bästa med hus är ju att allt får lov att rymmas. En känsla per rum.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “Att ha en hall.

 1. Så himla fint… Gillar verkligen känslan i ert hus, ett ställe där man sätta sig bekvämt i soffhörnan och filosofera och fnissa ikapp med en härlig Emma.

  1. Alltså, jag måste sluta skriva i farten, hinner ju inte korrläsa det jag skrivit, ett ställe där man vill sätta sig och filosofera…. menar jag ju.. 🙂

 2. Kontraster är det som gör det varmt och mysigt:) Det ser mer ”bott” ut då, känslan blir så mycket mer än bara kallt och inga saker… De minimalistiska tilltalar mig inte ett dugg, det blir liksom för lite personlighet för mig då.. Här säger möbler och ting något om de som bor där (ni:)
  OM du nu ser ett sådant spegelskåp på dina möbeljakter så HOJTA ända till mig i Metropolen,för det är något jag letat efter ett bra tag.. 🙂

 3. Kul att få se hallen. Du har det verkligen jättefint!

  Vi har precis städat upp alla högar och då ser man att det finns plats till mera grejor, herregud det ser ju nästan naket ut?
  Jag inreder tydligen med oreda.
  Tack för fin inspiration och ha en fin fin kväll,
  kram

 4. Men Emma, sâ fina möblerna och hallen blev ! Tänk, jag har ocksâ lagt musselskal som déco pâ mitt goavaträd pâ balkongen (minne frâ västkusten 🙂 Nyttigt ! Det har vuxit sâ det knakar och nastan blivit för stort. Efter ett âr ute i solen blev de solblekt vita och nu pâminner skalen mest om krossade huvudvärkstabletter som ligger utspridda .
  Önskar att jag hade lite av din energi (suck)…du är sâ duktig !!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.