Att ha kvar rutinerna.

Nej, det är inte mycket som rubbas här hemma trots att en av oss är borta och spelar golf. Det är tramsig morgon-TV med en hund i knäet. Hindra Sigge från att äta Tookas mat. Övertyga Tant om att mina mackor inte är särskilt delikata egentligen. Säga åt Tooka att sluta springa upp för trappan och lägga sig i spjälsängen med en av Leos rasselskallror i munnen (inte för att hon tar sönder dom; hon bara suger på dom och vårdar dom ömt, men ändå). Allt är precis som vanligt förutom att en dubbelduschdoftande lockig saknas mig och det känns i hela kroppen att jag letat efter honom mest hela natten i sömnen, och det är ju egentligen här han ska vara – halvböjd över iPaden och med ena handen på min mage.

Jag hoppas att jag aldrig slutar känna det där. Ovanan. Tomheten när han är borta. Det som får mig att gå och leta upp en av hans gamla skjortor och sniffa i den som en fjortonåring trots att jag är trettio och vi faktiskt är gifta och det bara handlar om en helg.

Allt det där.

14 kommentarer till “Att ha kvar rutinerna.

  1. Åh vad skönt att höra att det är fler än jag som skjortknarkar. Trodde jag var knäpp.
    Och det efter 15 år. Visst e det underbart.
    Kramar! Mia

  2. Hej!

    Läser din blogg för första gången! Ljuvliga bilder blandat med härliga texter, me like :)!! Och vilket vackert hem ni har, förstår att ni trivs!
    Har en fråga; varifrån kommer er soffa? Toksnygg!
    Önskar dig en underbar dag! // Mvh Hannah

  3. Grattis på namnsdagen, imorgon är det min tur.
    Är som sagt va i chock idag efter gårdagen i Norge.
    Hoppas tapeten hos svåra Lena blir bra och att ni myser idag.
    Vi ska ut och käka ikväll med Jonas bror och fru.

    Kram Kristina

  4. Hej!
    Jag har precis hittat din fantastiska blogg! Så mycket skratt jag har fått och så fina bilder! Jag ser fram emot att följa med här och få många härliga stunder!
    Hälsningar Helena i Ödsmål

  5. Duuuu, jag har aldrig slutat att snusa på mannens doft ..Efter alla dessa år så är jag fortfarande så kär i honom, även fast tiden gått en del varv runt tidens klocka.
    ~Och är alltid lite lite halv när han inte finns i min närhet.. han är min hela så att säga:)

  6. Jag måste erkänna att jag längtar till nästa helg då jag och sambon ska sova på olika håll, då först får jag ju en chans att sakna honom. 🙂

    Grattis på namnsdagen!
    Kram

  7. åhh vad fint skrivet!
    Och jag är likadan.. blir konstig i hela kroppen när han är borta.. sover ine bra, jobbar inte bra.. är inte bra helt enkelt.
    Jag hoppas den känslan stannar kvar för oss för alltid.. både dig och mig.. och våra män! 😉
    och på tal om ngt helt annat.. jag tror minsann jag ska tillverka ett eget bord precis som du sa 🙂

    KRAM!

  8. Det är ju det man önskar sig av kärleken, att den ska vara så att man inte vill vara utan, att han saknas när han är borta…. Vi är olika vi människor på jorden, men jag är sånn… och tacksam för att jag fortfarande har det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg