Att ta sig en mitt-på-dagen-paus.

När det är höstväder ute och regnet ligger tungt över åkrarna finns det få saker som slår ett bad. Bara att få sjunka ner bland badolja och bubblor och blir sådär varm att kroppen känns mjuk i timmar efteråt.

Tjugo minuters total avkoppling.

16 kommentarer till “Att ta sig en mitt-på-dagen-paus.

  1. Åh, jag älskar att bada badkar och badar varje dag året om! Det jobbiga efter förlossningen var just badförbudet på några veckor (men jag fuskade:)) Nu är det snart dags för ett litet mirakel till så jag passar på att bada så det står härliga till! Njut dagen och tack för din LJUVLIGA blogg! Kram

  2. Det har du helt rätt i! Ska göra detsamma med en gång!
    Ps. Imorgon åker vi till Bornholm och sen ska listan bockas av som du var så snäll och mejlade mig :)! Ds

  3. Det som är så skönt med dig är att du fullständigt skiter i vilken månad det är i kalendern; vill man vara inne och mysa så får man! Är det dessutom regnväder ute så finns det ju desto mera anledning… nä, men jag blir lite trött på alla som med våld måste vara ute hela hela sommaren, för att inte gå miste om en enda sekund sol och värme.

  4. Älskar att bada mer än någonting annat, så härligt.
    Nu när vi är här i Malaysia så har vi ju alla möjligheter.
    Vattnet i havet är så varmt att det känns ungefär som att stiga i ett upptappat bad hemma.
    Lite svalare i poolerna, men vilken tur är inte det när det är 34°!
    Badkarsbad går ej heller av för hackor och du ser ut att ha haft det riktigt mysigt.

    Kramar från Mrs G

  5. Hej! Testade att beställa från Provrummet, bl.a. en liknande underklänning du hade häromdagen. Jäklar vad bra de var! Hade inte testat om jag inte läst din blogg:) Kul!

    Inspireras så av dej, varenda dag. Särskilt kul eftersom jag lever ett liknande liv, med hund, hus och så. Keep up the good work Emma!

  6. Vilket badkar! Det ärfasiken det jag saknar mest med vårt hem. Vi har en så minimal toa att det inte ryms ett badkar!
    Njuuuuuuuuuuuut!

    Åh käraste fru vad jag skryter om dig när jag babblar md mina vänninor, om hur duktig, fin, kreativ, smart och bra du är. Du är som en förälskelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg