Att vara en vanemänniska.

Ja, vart tror ni vi hamnade? Just det. På Märtas igen. Herregud, jag är en sån vanemänniska! Kan i och för sig också bero på att deras kladdkaka är misstänkt beroendeframkallande (vad har dom i den där egentligen?) och att miljön är helt sagolik, men när vi satte oss i bilen för att åka och äta fanns det liksom inget annat ställe jag kunde tänka mig. Så vi fick en stunds avkoppling och prat om Leo där på innergården tillsammans bland alla dessa vackra små saker. Så jag hann tyvärr inte  fotografera maten innan den försvann, men med tanke på hur mannen med liv och lust har slaktat sin bakade potatis på bilden här ovan kan ni nog föreställa er hur det smakade. Ljuvligt.

Och nu? Nu ska jag plantera min lekamen i badkaret (och hoppas att jag inte fastnar som förra gången) och sen blir det en film nedsjunken i soffan med en stor skål vad-jag-nu-kan-hitta vilande på magen.

Och sen ska jag minsann gå och lägga mig, för imorgon väntar det äventyr och jag är så förväntansfull att jag kan spricka.

23 kommentarer till “Att vara en vanemänniska.

  1. Jag känner att jag nog måste åka söderut någon gång den här sommaren – och se till att mina vägar för mig i närheten av detta Märtas..!

  2. Ja vem är inte det? Jag är likadan. När jag var liten hyrde jag alltid filmer jag redan sett. Jag gillar det där med att veta vad man får… 😉
    Hur som helst är det vida känt att kladdkaka kan innehålla spår av crack, därav beroendet 😀

  3. Mmm nu blev jag hungrig!
    Jag har funderat litet på kladdkaka…om man har i florsocker ist för strösocker, blir den sådär härligt kladdig då tro??

    Kanske skulle testa 🙂

    Ha en skön kväll och pussa de söta fyrbenta!
    Kramen

  4. Roligt att höra att du uppskattar vårat Märtas. Måste säga att du tar helt fantastiska bilder! Jag kan försäkra dig och alla andra att chokladkakan inte innehåller något crack även om den är beroendeframkallande. Vi hoppas att vi snart får se dig som gäst igen! / Märta med personal

    1. Ha ha ha bra att veta. Även om det nästan inte hade gjort något – SÅ god är den 🙂
      Kul att ni hittade hit!

  5. Vilket underbart ställe, blir garanterat ett besök om jag har vägarna förbi söderut.
    Tänkte mest titta in och önska dig en bra dag!

    Kram
    Jeanette

  6. Alltså, herregud, detdär bygget alltså!
    Det ser ju verkligen ut som en bunker! Hur går man vidare med nåt sånt, usch, nu vart jag riktigt irriterad. Grannsämja för all del, men man kan ju inte bara vräka upp en sån klump framför havet!

  7. Så fin blogg du har, så glad att jag hittade hit! Jag har turen att bo i Höllviken och är ofta på Märtas, det är ljuvligt där på deras innergård och du har verkligen fångat det i dina fina bilder! Kanske springer vi på varandra där under hösten sen med barnvagnar, jag är i v 26. Ha en bra dag, Mvh Ida

  8. Hej,
    Hej,
    Vi undrar ifall vi skulle kunna få använda era fantastiska bilder från vårt kafe?

    Sen så öppnar vi ett nytt ställe” Märtas by the sea ” :Vi har invigning den lördagen den 12/5 . Ni är hjärtligt välkomna.

    Mvh
    Johannes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg