Att åka iväg på äventyr.

Idag går jag in i trettionde veckan (t-r-e-t-t-i-o-n-d-e) och som ni kan se så växer och frodas Leo som en riktig basketspelare där inne. Konstigt nog. Med tanke på de genetiska förutsättningarna han har så har jag liksom alltid föreställt mig att han ska komma ut väldigt kort och väldigt hårig, som en riktig cirkusunge. Varken jag eller Scout Valiant är ju några amazoner, däremot har vi hårbeklädnad så att det räcker och blir över. Man skulle kunna trimma oss varannan månad och virka koftor av det som man gör med angorakaniner.  Jag menar, kolla bara på andra bilden – det ser ju ut som det är kakmonstret som står där och undrar var alla chocolate chip cookies tog vägen.

Oavsett.

Det här ska bli extremt spännande att se hur det på riktigt utvecklar sig sen; han kanske blir en lång, tanig, tunnhårig kille med mattehjärna eller så kommer han ut som det mätta, otåliga lilla håriga knytte jag föreställt mig. Svindlande.

Men nu måste jag äta frukost för idag ska jag iväg med underbara Anna-Malin och göra Höganäs osäkert (nej jag ska inte köra bil) och det ska bli så fasligt trevligt att det nog inte ens finns ord för det. Så vi ses ikväll igen, fina ni!

23 kommentarer till “Att åka iväg på äventyr.

  1. Men jädran så snygg du är människa! Och hoppas du får en riktig kanondag! (Det låter onekligen som att det blir en underbar dag, Anna-Malin verkar ju också vara en såndär person som bara är fantastisk. Lite så att jag nästan ångrar att jag flyttade ifrån Helsingborg 🙂 )
    kram / kristina

  2. Åh vad det låter mysigt att åka iväg på äventyr.
    Be chauffören att ta det lugnt bara, det är väl några mil till Höganäs?

    Stor Kram till er båda tre 😉

  3. Galet snygg du var i den klänningen. I just löööv ditt hår!

    Idag ska jag gör Malmö osäkert, helt själv. *jublar*
    Ha en alldeles förträfflig dag
    Kram

  4. Så himla fin klänning, du är vacker du!!! Och fickor? 🙂

    Ha en underbar dag i Höganäs och hoppas att du får se blå himmel och hav.

    kramar!

  5. Det er jo noe av det roligaste med å få baby, og hitta igjen saker som man synes likner en selv eller maken;-) Blir kul!

  6. Vackra vackra fina snälla och runda du!!!:) Den klänningen satt som en smäck! Har nog aldrig sett en tjusigare grossess, helt ärligt!

    Önskar att jag bodde i Skåneland, då kanske man kunnat hänga på när bloggerskorna träffades. Låter såå trevligt!:)

    KRAM

    P

  7. Fin fin klänning, lite sådär Polaren & Pyret-stilen.
    Kan dock tycka att det är lite to much när man ser att mamma och barn är matchande klädda från just det fabrikatet, fast lite söt ändå.
    Hoppas ni hade en mysig dag i Höganäs, vill minnas att det finns ett ställe där som säljer mängder med gamla möbler mixat med nytt från Frankrike bla.

    Kram Mrs G

  8. Underbara du, kakmonster? Jag är så avundsjuk på ditt hår så du anar inte, det är fantastiskt vackert 🙂

    Tack för en härligt öppenhjärtlig och personlig blogg!

  9. Hej på dig Emma!
    Så vacker du är:)O vilken superfin klänning. Måste bara ta mig en kik på asos märker jag. Själv är jag gravid i v 31(30+3 idag)och är beräknad till den 2 okt. Vilket datum ska du ha? Ny på din blogg så jag har inte riktigt hängt med….Läger dig direkt bland favvisarna:)
    Ha en finfin dag.
    Kram Kristina

    1. Hej! Grattis till knyttet 🙂 Jag är är beräknad till 11 oktober – så en vecka efter dig!
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg