Att ha en ny följeslagare.

Det här är Alexa. Smidig, oak-färgad och så vacker att se på att jag har suktat efter henne i vad som känns som en evighet. Dessutom doftar hon underbart; som ny bil blandat med läder och rosmarin, och hon är så fasligt nätt att jag allt som oftast tror att jag har glömt henne någonstans trots att hon hänger där på min axel. Hon är inte skränig och hon gör inget väsen av sig. Vissa saker är helt enkelt värda att vänta på och att längta efter.

Jag tror vi kommer att bli mycket lyckliga ihop, Alexa och jag. Länge, länge.

37 kommentarer till “Att ha en ny följeslagare.

  1. Hahaha – jag skrev en väldigt liknande kärleksförklaring till samma donna bara för ca en vecka sedan (fast jag ska köpa min snart). 😀

  2. Åh, grattis grattis och ett stort jättegrattis! Doften, känslan, läder….mmmm. Så härligt.
    Jag älskar den lilla modellen, i den röda färgen melon. 😀

    kramar och trevlig kväll!

  3. Åh vad jag blev avis nu! En Alexa står högt upp på önskelistan (tillsammans med en systemkamera :D)

    Ville mest bara säga att jag tycker du tar underbara bilder och skriver på ett underbart sätt! 🙂

  4. Hon är så fin :), ska köpa en jag också, men har andra saker som går före för just nu, så min svarta Bayswater får all min kärlek för tillfället 🙂
    Vart köpte du henne?

  5. Jag dördördördördördör avisdöden! Själv ligger jag och drömmer om mitzy tote. Det är en för jävla snygg tjej (ursäkta svordomen). Men jag vet att du och Alexa kommer trivas för jävla (ursäkta igen) fint ihop för resten av livet.

  6. Förra helgen fyllde jag 32. Ingen speciell dag, inte jämnt och så där. När jag väcktes av min man på morgonen fick jag en svart Mullberry Bayswater, som jag pratat om sedan typ 2006. Jag tappade bort talförmågan i typ 5 min. Han hade dessutom köpt ett sätskilt impregneringsmedel som Mullberry rekommenderar. Fantastisk make, eller hur?!
    Nu funderar jag på vad jag ska döpa den till…tills dess har jag den i knät och klappar lite på den…

  7. Har en sådan i svart. När den anlände trodde jag att jag var nöjd på väskfronten förevigt. Nu har det gått ett år, och jag har precis fallit för en ny. Polly heter hon. Nu har jag långa resonemang med mig själv. Just nu har Slösa de bästa argumenten;-)

      1. Åh, Neely. Hon kom, och försvann sedan så snabbt. Hann inte ens komma i köpmode innan hon var slutsåld. Så det blir nog en Polly som får bo tillsammans med Bayswater, Roxanne och Alexa. En vinröda tror jag…

  8. Vet precis hur du känner, köpte min oak-färgade bayswater i början av juli
    och är fortfarande så barnsligt nöjd, ÄLSKAR att vara barnsligt nöjd – så skön
    känsla…

    1. Ja det är den vanliga. Har en Bayswater sen tidigare och tänkte att en lite mindre modell skulle sitta finfint.

  9. Oj. Jag begriper mig vanligtvis inte på grejen med väskor (jag tillhör den udda kategori som har en väska i taget och använder den tills den går sönder. Då köper jag en ny 😉 men jag förstår helt klart förälskelsen i Alexa. Hon var riktigt fin!

  10. Gah! Det flätade handtaget får mig att hissna, oh my så snygg den är. Tror knappast du behöver vara orolig för eran framtid tillsammans… 🙂 LYLLO!

  11. Å gillar din nya följeslagare:)Min ständiga följeslagare är min Bayswater, haft min Molly(som jag kallar henne) i flera år nu och är så sjukt nöjd. Men din Alexa vore inte så dum heller:)
    Kram Kristina

  12. Vilken storlek ar det pa din? Sag att det fanns en ”over-size” ocksa. Verkligen jattefin och en vaska som jag laaange gatt och dromt om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg