Att ha sina favoriter online.

Jag har fått lite frågor om var jag brukar nätshoppa inredning, och det finns ett par butiker som jag alltid återkommer till men framförallt två. Först och främst har vi C´est la vie; ett ställe fullproppat med vill-ha-saker och små ting man får för sig att man helt enkelt inte kan vara utan.

Dit återkommer jag allt som oftast för att handla det tjusigaste porslinet och de bästa rengöringsprodukterna. Framförallt kan jag rekommendera deras diskmedel och deras fantastiska tvättmedel – helt oemotståndliga produkter om man är en doftjunkie.

Är jag ute efter mer unika saker, sånt man kanske köper mer sällan men som man kan gå och klappa på i en evighet när det väl kommer hem så går jag alltid in på Par Courrier.

Den manliga, slitna almanackan vi har på kontoret kommer därifrån och de har även vackra franska gatskyltar, roliga presentideér och träramar att dö litegrann för. Här inne skulle jag kunna go crazy totalt för det känns som om det finns något för just mig på varje liten sida.

Var nätshoppar ni er små detaljer?

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “Att ha sina favoriter online.

 1. Etsy.com är min absoluta favorit! Jag kan spendera timmar och kronor på den sidan..
  Annars brukar jag beställa från Anthropologie.com (du dirigeras om till den europeiska hemsidan automatiskt) 🙂

 2. Hej Emma!
  Härliga nätbutiker, massa fint:)Jag shoppar bla på Alvas Hus, Country By mail, In my House mm mm:)Finns så många och så mycket man vill ha.
  Ha en fin dag.
  Kram Kristina

 3. Mmm nätshoppa är så kul…men farligt. Blir lätt att man får mycket habegär av allt fint som visas på bloggarna.
  Kram kram
  Lina

 4. Roligare att kunna titta och känna själv, men när inte de här villha-sakerna finns ute i handeln får man titta här förstås……
  Hoppas Sigge mår ok ikväll.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.