Att vara en badbomb.

Om det är någonting jag aldrig får nog av så är det bad. Och inte bara själva baden utan även alla dessa produkter som är involverade; alla dessa salter och bomber och tvålar och pudriga oljor. Ni vet, de som får halva huset att bli suddigt av doftande dimma; den som fortfarande kan ligga kvar i rummen som ett svagt stråk av blommor dagen efter.

Det finns inte mycket som slår den lyxen.

18 kommentarer till “Att vara en badbomb.

 1. Jag är en doftnjutare så jag samlar på mig det mesta som doftar gott – badsalter och badbomber är ett stående inslag här hemma. 🙂

 2. Nä jag vet inte hur det är. Jag har precis blivit med badkar (nåja sju månader sen) så jag vet inte vad man ska ha som doftar gott och gör badet till en underbar upplevelse. Tro mig jag behöver all hjälp för vi har bara ett sittbadkar.

 3. Håller med! Bodde i badkaret under båda graviditeter och nu badar jag ofta, ofta med barnen (och själv så klart). Med barnen är det svårt att få till den där lugna, rofyllda känslan liksom (-;

  Kramar

 4. Hej, jag heter Jenny och jag är en doft-o-holic!
  Älskar doften av rent byke. Mina pioner. Bebishår. Och doften av nybakta bullar. Och en massa andra dofter 🙂
  Och som ett litet tips: jag har Durancec ”cotton flower” i bilen istället för såndän äckel-gran (och i klädskåpet)… Så jag vet hur du menar med det där med dofter 🙂

 5. Vill hålla med Emma här: Lush är oslagbara! Och vill man va lite snäll mot djur och natur är det väl nästan det enda som gäller…. Har ju fattat (daah!) att du gillar lavendel, och då kan jag varmeligen rekommendera bubbelbiten ” French kiss”. Men ta bara liite av den! Annars kan du få torka lavendeldoftande bubbelsmet i halva huset…. 😉 Om du är lite hormontorr/knasig i huden så kör du badbomben ”Butterball”. Bada på, skölj av dig med ljummet vatten, massera in det oljiga som bomben lämnat kvar på huden, o klappa dig torr. Voila’! Supermjuk hud i typ tre dar. Bubbla på!

 6. Nej, men…! Det här dök upp pâ min skärm som en badbomb. Har aldrig hört talas om alla spännande produkter och bad/duschbomber hos LUSH, men detta mâste jag pröva ! Det mâste finnas i Frankrike ocksâ. Det lâter härligt……miam

 7. Ja, jag glömde ju berätta om mitt eget badkar, alltså det som jag inte har, för min man tyckte att vi skulle ha ett såndänt handfat med skåp därunder istället i badrummet ( brevid bastun). Hmph!
  Och hur mycket har vi haft användning för det då? har jag frågat honom många gånger och nu börjar han sakta se vad jag menar… De e liksom ”halva foten in” för ett badkar tycker jag 🙂

 8. Så jag håller med dig. Bad är väl den bästa tänkbara avslappningen och snudd på beroendeframkallande. När jag var gravid och vi bodde i vår lägenhet som hade badkar gick jag på gravidyoga varje måndag kväll och efter yogan gick jag hem och tog ett långt, härligt bad – med en massa produkter och doftljus, ibland med en massa glossiga magasin och ibland bara med ljuv musik – och det var den bästa dagen på hela veckan. Lite sådär så att man började längta redan på fredag kväll.

  Nu har vi bara en hemsk duschkabin och jag drömmer och gör planer varje dag för ett nytt badrum. I dessa planer finns helt klart ett badkar med!

  Ha en fin helg fina du!
  kram / kristina

 9. Jag vill ha ett badkar med lejonfötter att skämma bort mig i. Det blir liksom inte lika roligt i en dusch! Och det har jag två av! Och ingen händig man som kan fixa om, suck…

 10. Snubblat in hos dig och kikat runt…
  Ajaj, nu blev man både väldigt badsugen, trots att jag valde att duscha idag, och shoppingsugen.
  Fy dig! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg