Att ha en vecka kvar.

Vad är det idag? Lördag? Det innebär en hel vecks semester kvar och sen den där en-och-en-halva månadens jobb innan det är dags. För Leo. Om han nu kommer ut så sent som han ska, vill säga. Det kan man nog inte riktigt räkna med om han är en Lindquist. Om han brås efter sin pappa däremot så kan jag få gå här hemma i lugn och ro i flera veckor över tiden och klia mig på magen och äta kexchoklad.

Inga cirkuskonster den här natten tack och lov – jag har fått sova gott om än ojämnt för allt sparka-på-blåsan-kissande vilket gör att jag fortfarande är lite groggy. Vid klockan fem var det dags att gå upp och äta yoghurt och titta på förlossningskliniken i en timme sen kunde jag klämma ner mig i sängen och somna om igen bredvid en man som doftade tvål och viftade åt mig med fingrarna i sömnen.

Och idag ska jag vakna till liv med cibatta sen blir det loppisjakt och en sista övertitt av Bambibordet från igår. Lite saker till kan jag säkert klämma in här hemma.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer till “Att ha en vecka kvar.

 1. Jag hade sådana gigantiska bebisar (4600 & 5100 gram när de föddes) att min mage var väldigt trång åt dem tidigt. Kändes ständigt som att jag sov med någon annans knä uppe vid hakan, haha! 😀

  (Mycket underligt hur det kan bli för den delen; både jag och maken är ganska nätta och föddes dessutom som prematurer – också får vi sådana rejäla bebisar! De är inte större än sina jämnåriga nu dock)

 2. ha en fin dag! Jag har också en vecka kvar och det känns lite….hmmm. Som att solen borde skina varje dag och att man får bada minst en gång till.
  Lycka till med bordet.
  kramar

 3. Ja, jisses. Dessa nattbesök på toaletten. Jag kunde ränna upp en gång i timmen. Minst. Hade en väldigt stor Alex i magen, det var lite plats till honom de sista veckorna. Han vägde 4,6 kilo när han väl valde att titta ut. Eller nja… vi fick ju tvinga honom ut. Envis som han är.

  Jag kan trösta dig med att jag fick MER sömn efter förlossningen än jag hade innan av allt springande på toaletten. 🙂

  Ha en fin dag!
  Kram C.

 4. Men tjena vilka snitsiga ögonbryn du har. Det är en bra sak det.

  Har blivit beroende av din blogg. Jag borde nog skaffa ett liv men än så länge så nöjer jag mig med ditt. Fint så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *