Att göra sig redo för kvällen.

Så. Nu är det snart dags att ta kväll. Gardinerna är nerhissade, soffan är fluffad, doftljusen tända och preggoblodtrycket mätt (120/60 – prima vara) (kanske inte så normalt att sitta hemma en tisdagskväll och mäta blodtryck, förstås) (jamen vadå, nåt ska man ju ha för att man gift sig med en läkare) (oavsett – prima vara!).

Hrm.

Nu ska jag inte göra så mycket mer än att vila fötterna i mannens knä och dricka varm choklad på pinne som jag fått på posten idag av Emma (tack tjejen) och titta på House tills den där introlåten satt sig på hjärnan så fasligt igen att jag ligger i sängen innan jag ska somna och nynnar och spelar takten med fingrarna på en suckande Tooka.
Och just ja; ser ni den där vasen från Durance med hitte-på-blomman? Oj vad bra den är! Fyller verkligen ett rum på det där behagliga sättet som inte ger huvudvärk och den kan jag skarpt rekommendera  till er som är doftjunkies. Hittade den i Butiken när jag var där med Anna-Malin men den finns nog att få ta på lite varstans.

Så det här är vad jag ska hitta på ikväll. Soffhäng, House, fotvilande, lavendelsniffande. Horisontalläge och så med lite extra hjärtklappning för alla fina, fina kommentarer ni lämnar. Ni är guld.

17 kommentarer till “Att göra sig redo för kvällen.

  1. Vilket mysigt hus ni har…
    Jag älskar skåne, malmö och drömmer om en liten skånelänga vid havet.
    Mysigt!!!

    Kram på dig

  2. Ser och låter som en härlig Tisdagkväll! Klart att man ska ha fördelar av att ha en man som är läkare, fantastiskt roligt att du la upp en bild på en blodtrycksmanschett mitt i allt det ljuva och fina. Underbart, det är humor det!

  3. Har precis hittat din härliga blogg! En blandning av vackra bilder, humorfyllda texter och en underbar självdistans. En livsbejakande blogg! Är nog redan lite beroende ;O)

    Kram

  4. Hej Emma

    Har ganska nyligen ’hittat’ din blogg, & jag bara älskar sättet du skriver på…… underbart!! Fick mig många goda skratt (oftast av igenkännande!!) när jag satt & läste igenom din blogg en regning em. (Var förresten jag som var nr 300 att ’gilla’ på fejjan =)

    Ha nu en mysig kväll – ni har ju alla förutsättningar!!
    Kram Malin

  5. Tryggt och bra att kolla trycket och några fördelar måste du ju ha som läkarfru. 😀
    Ha en fin kväll och tack för dofttipset.
    Du har mail! 😀
    kram

  6. Verkar som att du har en härlig tisdagskväll. Hoppas det är lite mer behagligt nu och inte så varmt.

    Tack för dofttipset! Kan komma till nytta när man har en liten ”bajsbomb” här hemma. 😀
    Kram från Lotta

  7. Har inte provat dessa doftljus men svägerskan har precis inhandlat ett från standens nya affär så man kanske skulle åka förbi och provsniffa och se om man ska införskaffa ett själv:))

    Kram M

    ps, hittade ju din blogg typ alldeles nyss via A-M och din kommentar hos mig och jag gillar den skarpt så du har fått en länk hos mig:)) Hoppas du inte misstycker:))

  8. Mys kväll riktigt! Jag riktigt ser hur du sitter hopkurad i soffan, smuttandes på din choklad och mannen din masserar fötterna 😉
    Ditt blodtryck är ju som en ungdoms, heja! Lämpligt när mannen din kan kolla då och då.

    Jag bara SKA göra kladdkakereceptet du gav, har inte hunnit ikväll…men är lika sugen för det 🙂

    Ha en go kväll och klappa damerna och Siggegubben från mig !
    Kramen

  9. Åh äntligen hemma i soffan i Malmö efter nästan 2 dygns farande jorden runt;)
    Känns som allt gungar just nu men var ändå tvungen att kika in till dig och se vad du pysslat med sen sist.
    Ser att ni hunnit med att vara på stranden ett par gånger, bakat kladdkaka, ätit kladdkaka, badat i hundpool och sett stylish ut, ätit kladdkaka, tagit en väldig massa fina foton, ätit kladdkaka och sen ett blodtryck på det! 🙂
    Alltid lika roligt att se ad du hittat på för något nytt.
    Så, snart är ordningen återställd men först ska det sovas några timmar innan vi får hämta hem Lille A.

    Kram Mrs G

  10. Låter som en heltrevlig kväll! Själv har jag bjudit sönerna på fondue på Elysée i Malmö. Jättegott och mysigt! ”Bombrummet” (tvättstuga med kaos) har fått en ny look idag och det känns mer åt feng shui-hållet nuförtiden 😉
    Kram

  11. Alltså jag har nog den konstigaste frågan.. Jag hade förut en favoritblogg som hette,heter, En älskarinnans Bekännelser. Det var något som fångade mig med hennes sätt att skriva. Och när jag hittade din blogg för ett tag sen tyckte jag att du skrev nästan som henne. Sådär fångande.Samt att hon också började varje rubrik med Att.. Och ikväll när jag gick in på hennes blogg igen blev jag väldigt paff över att du fanns under henns länkar eftersom hon inte har bloggat sen 2009.

    Jag tror iofs inte att hon är du men jag behövde bara få ur mig den frågan haha.. känner du till hennes blogg?

      1. Det var jo en del likhetstrekk da…;-) Å jobbe for en jernkvinne som helst vil bli kvitt en till ex. Du sa jo at du hadde skrevet erotik en gang også… så hvem vet….;-D
        Men jeg venter på en bok jeg da!!

        1. Ha ha ha nej jag har aldrig sagt att jag skrivit erotik! *asg* Jag skriver en humoristisk, fejkad sexspalt. Något helt annat 🙂 Jag skulle ha mycket svårt för att skriva om kärleksgrottor och manspålar och gud vet vad.

  12. I helgen bakade jag ditt goda recept på vaniljbullar. Det avnjöts flera gånger och var så lätt att göra och gudomligt smarrigt! Tack för tipset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg