Att försöka visa ett dygn i bilder.

Oj. Blev det inte kväll liksom direkt idag? Det känns nästan så. Nu är vi iallafall hemma och hundarna ligger utslagna och jag ska alldeles strax gå och duscha, trots att jag gärna skulle ha kvar den där doften av järn på huden som bara insjöar kan ge.

Vi har haft ett underbart dygn; lugnt och stilla och med mängder av god mat och med hundar precis överallt – just så som vi vill ha det, alltså. Vi har gått på bryggor och över åkrar och i bokskog, vi har strövat på grusvägar och besökt en genuin marknadsloppis i någon liten ort där hälften av befolkningen skrämde mig och där auktionsreglerna var obegripliga och där de sköt med gevär i luften vid varje klubbslag. Vi hamnade även inom en gigantisk kuriosa-lada där jag nog skulle kunnat köpa allting om det inte vore för det faktum att butiksägarinnan måste varit full på jobbet de dagarna hon satte priset på sina saker, för hur mycket jag än älskar mina gamla möbler finns det inte en chans i helvete att jag betalar femochåtta för ett (säkert antikt, men ändå) råttgnagt bord med tre ben. Däremot fick jag med mig några andra små saker hem som ni kommer att få se vid tillfälle.

Men nu ska vi packa upp och njuta av att vara hemma igen. En hel lördagskväll finns ju kvar att spendera med att halvligga på dunkuddar i soffan och titta på serier och äta smågodis. Ljuvligt.

28 kommentarer till “Att försöka visa ett dygn i bilder.

  1. Kul att se att ni har varit i mina hemtrakter, Unnaryd.
    Antar att ni njöt av smarrig firre 🙂

    Tack för en fin blogg!

  2. Jag bara älskar att få se din dag i BILDER :). Det är verkligen en himla tallang du har kvinna. Älskar dina BILDER!!!!!!!

  3. fantastiska bilder, som vanligt, på dig och på
    trakter jag väl känner till 🙂
    undras om inte jag också varit i
    den ladan och tänkt precis samma tanke.

    kramen.

  4. Vad jobbar du med? Jobbar du inom reklam? Dina fina bilder på din blogg ser ut som att du är proffs!! Gillar när du står vi ko hagen. Du är ursnygg!!!!!

    kram CC

  5. Ni ser ut att ha haft det helt i min smak, med som du säger hundar överallt & är det din mamma som är med på en av bilderna?
    & så du då underbara du, så himla gravid & så himla vacker.

  6. Vilken söt hund! 😉 Jag är allt lite sugen på att ”skaffa hund”. Maken är dock inte lika övertygad och då blir jag lite – ah, det kanske är för jobbigt, men de är ju så söta!

    När ni åkte till Småland (mina hemtrakter), åkte jag till Skåne. Så kan det bli! 😉

    Ha nu en fin kväll i soffan, med tv-häng och godis. Här ska det bli film och ostbricka. Mmmm!

  7. Vilka härliga bilder! Småland är inte utforskade trakter för min del – det har mest blivit genomresor – fast det ser ju underbart fint ut på dina bilder. Hälsar en ganska så ny bloggläsare som hittade hit via någon annan blogg. Ha en skön kväll.

  8. Låter härligt och ser även så ut när jag tittar på alla fina bilder.
    Du tar väldigt fina foto och det är ett väldigt fint ljus, lite dimmigt sådär.
    Hur får du till det?
    Duktiga du, förstår inte hur du orkar flänga runt som du gör med jättemagen.
    Tänker snart bjuda hit er på riktigt, så var beredda:))

    Kram från Mrs G

  9. Fyfan vad snygg du är kvinna!

    Jag har oxå varit på loppisar idag. Även där verkade ägarna varit på lyset vid prissättningen… Men på den andra blev det iaf några veckotidningar från 30 – och 40-talet som jag lyckades pruta ner till det acceptabla priset 15:-/st. 🙂

  10. Åhh vilka fina bilder på dej vid hagen. Vilken härlig dag ni verkar haft. Jag har haft tema sälja båtar på blocket som avslutades med en kväll på klipporna vid havet. Härligt men kanske inte lika fina bilder som dina.
    Ha en fin söndag!

    Helena i Ödsmål

  11. Lovely russells, speciellt den på första bilden <3 Faktiskt jättevackert huvud!
    Vackra stämningsfulla bilder! Ha en din dag!

  12. Härlig skildring! Vi var med på en sån loppis på Gotland där de sålde soffor till nypris fast de var begagnade… Ha en fin dag!

  13. Nej nu blev jag alldeles till mig i trasorna – du firar jul i Ljungby och din mamma bor i Unnaryd?! Det är för mycket!! 😀 Jag hoppas att du är över på <3 Bolmsö <3 emellanåt när du hälsar på din mamma. Då är det ju nästan så att jag kan säga att jag har träffat dig ;), du ljuvliga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg