Att vara lite förälskad i en klänning.

Oj vad frågor jag fick på klänningen från Smålandsbilderna! Visst är den underbar? Det är inte så förbaskat lätt att hitta kläder som man känner sig fin i alla gånger, särskilt inte när man samlar vatten som en kamel och är allmänt otymplig – men den här, den älskar jag. Luftig, lätt och i silkesskimrande tyg, och så med den där tyllen som sticker fram och gör att den blir feminin utan att vara flickig. Jag bor i den här klänningen för tillfället.

Och som vanligt visar jag hur den ser ut på en riktig modell, en sån som är aningen mer hungrig än vad jag är (men dock lite gladare än vad den förra var):

Så nu vet ni hur den ser ut på en väldigt mätt tjej och en mindre mätt. Det är en By Ti Mo vilka kan vara ganska dyra i vanliga fall, men nu är det dunder-rea *woop woop* och man hittar den här.

Update! Såg att den tyvärr tagit slut i alla storlekar utom XL, men exakt samma klänning i annat blom-mönster finns här eller i champagnefärgat här eller i vitt här.

44 kommentarer till “Att vara lite förälskad i en klänning.

  1. Ljuvligt fin klänning Emma!
    Jag förstår att du kanske känner dig klumpig, men jag måste säga att du ser otroligt vacker ut på fotona, otroligt vacker!
    Och stövlarna passar ju igen, vilken lycka!
    Jag känner mig själv som en elefant den där veckan-som-jag-avskyr-värre-än-pesten, så jag är djup imponerad över hur rysligt bra du klarar av att bära på din jättemage och samtidigt är så aktiv och pigg.
    Du skulle se och hör mig under pestenveckan…..

    Kram Mrs G

  2. Hahaha! Men vad lustigt, jag satt och surrade på rean på Tintinstyle i går kväll och fastnade för just denna! Jag är förvisso också ganska mätt… Men du. Du ÄR en preggoprinsessa. Världens finaste. Skön söndag på er!

  3. Du är söt som socker i den. 🙂 Det kliade i fingrarna på mig att hoppa in på den sidan, men jag kämpar för att låta bli frestelser just nu då det bara är några veckor tills jag åker till Chicago (läs; shoppingmecka). Som vanligt är det ju så att när man mest borde spara så är man som mest sugen att göra precis det motsatta, men jag fokuserar på hur djäkla galen jag ska bli i affärerna ”over there” i stället, haha! 😀

  4. Klänningen är jättefin på er båda. En gravid kvinna är vacker. Vacker även fast den gravida känner sig tjock och otymplig. Du är fin Emma!

    Sköt om dig

  5. Du är jättevacker och så fina stövlar.
    Kolla gärna in butiken Miranda Margareta på gågatan i Malmö, ungefär mitt emot Hollandia. De har massor av by Ti Mo och 70% rea sist jag var där. 😀 Och denna klänningen.
    Ifall någon är sugen.

    kramar och ha en fin fin söndag!

  6. Åh, såå mycket finare på dig än på modellen:-) helt ljuvlig. Sååå nyfiken på det där huset ni tittade på. Tänk att slippa bombskyddet… Jag fick ilningar längs ryggraden när jag läste om det första gången och återupplevde hela vår resa igen. Ni bara måste ju gå vidare med det där, ni har ju rätten på er sida. Ett ”hm det ska nog vara okej” håller liksom inte. Klart ni förväntat er mer info om placering, höjd etc. Och så länge de inte har något skriftligt så vinner ju ni. Men som sagt, orka ge sig in i en tvist där man inte pratar med varann, fy farao säger jag bara. Händer det igen så flyttar jag det lovar jag.
    De nya grannarna kommer iaf bli väääldigt väl mottagna här, ska knacka på med en flaska vin och blommor och hälsa dem välkomna.

    Fatta tanten som satt och vingla på bergskanten på en bänk som knappt fick plats och drack vin FEMTIO CENTIMETER utanför våra sovrumsfönster och bräkte med sin hemska dialekt (extremt konstig tomtgräns jag vet)

    Hoppas det löser sig på nåt sätt för er också.
    Kramar! Mia

  7. Halloj!

    Håller med Anna i Malmö!
    Men rackarns vad svårt det är att hitta fina mammakläder! H&M är ju den enda butik som har mammakläder numera. Urk vad de är tråkiga… Var in där igår och köpte flera plagg – men ingen från MAMA avdelningen. Tur att modet är som det är så magen får plats iaf…

    Kramis Mia

  8. Och som vanligt är klär klänningen dig bättre än på modellen.

    Jag gillar det där med klänning och gummistövlar, det är fint och ger sommarkänsla.

  9. Åh vackra du, vilken fin klänning du har köpt dig!! Trots att jag både är preggo och en mätt sådan så fanns den tyvärr inte kvar i passande storlek.. Tycker det är svårt att hitta kläder som faktiskt är riktigt snygga över bebismagen men ibland hittar man en del guldkorn.

  10. Underbar klänning och jag tycker att den mätta, glada tjejen (du) är så strålande vacker! Dessutom är det så vackra bilder, som alltid, jag gillar verkligen paraplyet med regnbågsfärger till det i övrigt dova mörka. Så fint!
    kram.

  11. Du är ju så fantastisk vacker. Håller med övriga i deras kommentarer om dig. Du är snyggare än modellen och gummistövlarna till blir pricken över i. Vacker är vad du är! 🙂

  12. Den är superfin, du är superfin och bilderna underbara!
    Och så kan jag inte låta bli att le… för det är precis så där vi Mollytanter har det. Med skillnaden att vi ofta byter kärlek snabbare än vi ens hinner byta om från ett plagg till ett annat… ;o)
    Ha en fin dag. Kram!

  13. Du var så fin i klänningen, å du e så vacker gravida kvinna:)

    Jag blev lite sugen på klänningen..:)

    Önskar dig en fin söndag, här regnar det! Många kramar

    1. Åh, tusen tack. Det är beräknat till elfte oktober 🙂 så två månader lite drygt. Och här regnar det, minsann!

    1. Vad fin du är! De är normala i storlekarna skulle jag tro, och axelbanden går ju att justera vilket alltid är bra.

  14. Hur söt klänning som helst och som vanligt så vackra bilder! Och som så många andra redan konstaterat så klär klänningen dig bättre än modellen!

  15. Underbar klänning! Tack för ditt svar ang Fb sidan, har en liten till fråga. Hur gjorde du för att få dina blogginlägg att komma upp automatiskt på den FB sida?
    Jag måste verkligen vara helt efter..men..jag får fasen inte till det! =P

  16. På somrarna när jag var barn bodde jag på landet i Småland i ett sött rött hus med vita knutar vid en sjö med små hagar runt omkring… Precis som din bild, fast utanför Nässjö någonstans…

    Kram!

  17. Åh vad roligt att hitta hit och så fin klänning! Har just köpt en Strap Dress med smårosor på från by Ti Mo. Och så har jag hunnit med att läsa en massa i din blogg. Jättekul att hitta hit.
    Ha en härlig söndag!
    //Lina

  18. Du är så himla mycket vackrare än den där slätstrukna modellen! Jag slutar aldrig njuta av dig och din blogg och jag skrattade gott åt din utlottning av klänningen som stränga fröken Tooka fick ha hand om. Hon verkade ta det hela på stort allvar!

  19. Woohooowww!! Vad kul att jag hittade dein blogg, fick tips om den idag av en vän =) Har själv bloggat rätt länge men aldrig hittad dig…men nu!! =) Tycker att dina bider var fantastiska och du fyller ut klänningen perfekt 😉 Att vara någons fru tycker jag var ett kann namn på en blogg…jag blev just också någons fru…hihi Hälsa gärna på hos oss ( jag o syrran har bloggen tillsammans ) annars kan du se mig på TV på torsdag kl 21.00 på Svt1 i en ny serie =) Ha en härlig söndagskväll….Kram C

  20. Jag tror jag är lite kär i ditt paraply och gummistövlarna (klänningen var också fin till dessa). 🙂

  21. oj oj…jag har iofs tagit ett glas vin men inte den mängden som det ser ut på stavningen….haha men däremot har jag kvar nagelförlängningen efter bröllopet…långa naglar och skriva på dator = svårt….din blogg ska det ju vara ( är inte tysk ) 🙂 kanon namn ska det stå också…mm mm nästa gång ska jag stava bättre kram igen!! / C

  22. Men vad fint! Kanonfin klänning. Tänk att samma klänning kan se så olika ut 🙂
    Jag hade nog inte köpt den om jag hade varit gravid genom att titta på modellen. Däremot skulle jag slagit till direkt när jag sett dina bilder, om jag varit gravid vill säga… 🙂

    Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg