Att återkomma till ställen man tycker om.

Häromdagen återvände jag till Vindåkra igen och bläddrade bland klänningarna och kikade in herrbutiken och vände upp-och-ner på inredningsbutiken och doftade på alla ljus och skaffade en halvläskig tavla till någon jag tycker väldigt mycket om, och det är så vansinnigt roligt att hitta de där små ställena man inte visste fanns och som man gärna fortsätter att svänga inom så fort man har möjlighet. (Jag förälskade mig lite i de randiga DAY-kuddarna ni kan se på bilden. Med 50 % rea kliar det en aning i fingrarna kan jag lova). Jag tycker att det är så häftigt när man ser att det finns passionerade människor som slår sina kloka huvuden ihop och, tja, åstadkommer något. Bygger upp något själva och driver det framåt och får det att lyckas. Jag antar att det är lite av dragningskraften i det där stället.

Nu ska jag slänga i mig lite lunch och försöka sluta kallsvettas över att vi har lagt ett bud som någon kanske bjuder över på ett vingligt hus med gula golv. Och hörreni – tack så hemskt mycket för alla tips några inlägg ner angående skövlingen.

Om ni visste vad jag skrattat.

21 kommentarer till “Att återkomma till ställen man tycker om.

  1. Hej!
    Gillar din blogg mycket, är inne varje dag o ser var du hittat på.
    En sån fråga, jag är nu i v31+3 och har gått upp ca 13 kg… Min bm tycker jag skall undvika pasta,vitt bröd o socker. Vilket känns omöjligt emellanåt.
    Hur mycket har du gått upp nu och vad säger din ljuvliga bm?

    1. HA HA HA!!!! Har vi samma BM?! Vad hon tycker kan du läsa här:
      http://attvaranagonsfru.se/?p=3318

      Vad jag tycker? Att det är trams. Jag har väl gått upp sisådär 13-15 kilo jag med nu skulle jag tro. Och det är EFTER första invägningen i vecka 12 – märk väl! Jag har ju ingen våg hemma men jag skulle chansa på att jag lätt la på mig 5-10 kilo från det att jag tittade på gravstickan tills dess att jag kom dit och vägde in mig för första gången. Man åt ju som en häst de där första två, tre månaderna. Så totalt kanske 25 kilo? Hittills 😀

      Men vet du? Jag struntar i det där. Nu är ju magen så stor att det jämnar ut allt det andra. Och resten? Det försvinner nog i sinom tid. Mycket är nog vätska också om man tittar på mina händer och fötter, och mina bröst väger nog 2 kilo styck *s* Är man gravid så är man.

      Kram

  2. Ojoj, låter som min gamla barnmorska. Som sa ät en bit lax med sallad till. Eller en grovt bröd med rårivna morötter på. Mitt i graviditeten??? Tjoho, då ville min kropp ha salt lakrits och glass.

    Vindåkra ser väldigt fint ut. Får bli ett besök dit nästa gång jag åker till söderut.

  3. Woohoo va spännande! Måste säga att jag är ny läsare..och du skriver en så otroligt mysig blogg! Ser fram emot varje nytt inlägg 🙂 Stooor mysfaktor!

  4. Hej ! Jag kommer inte ihåg om jag lämnat nån kommentar innan. Men iaf.. så läser jag varenda inlägg du gör med ett rent nöje… Du borde skriva krönikor..
    Nu till inlägget.. Underbart ställe som jag aldrig hört talas om. Ett riktigt fint tips ! Tack !

    Kram på dig !

  5. ooo så spännande! hoppas att det blir ert! förstår verkligen den där känslan… ”diskuterar” just nu med min Kära A om ett liknande projekt! man ska våga, när man hittat ngt som får hjärtat att bulta som om man är 14 höstar och är så kär att hela kroppen svävar olyckligt, fantastiskt och dryper av längtan. den där drömmen som alltid funnits där men som blivit undanskuffad pga av livet…
    får se hur denna dröm får ta form…=)
    stora kramar till ngn jag absolut inte känner men som gör mig så glad ändå!
    och du…
    stora fötter = fotmassage…=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg