Att vara lite groggy.

Andra arbetsdagen och kroppen och hjärnan är i chock. Vardagsrutinerna har vi redan kommit in i igen och känslan är hemtam men resten av mig har inte riktigt hunnit med. Kan i och för sig också bero på att vi sovit sisådär inatt och att vi klockan 05:00 i morse låg klarvakna med fingrarna flätade i varann och mumlade pantbrev? just det rakt ut i luften och väntade på att klockan skulle ringa. Antar att det kommer vara så ett par dagar tills vi vet åt vilket håll vågskålen tippar. Som sagt; det är så otroligt mycket som ska klaffa för att detta ens ska vara i närheten att lösa, så att om det går – ja, då är det verkligen meningen.

Annars? Annars känns det som om hösten kommit litegrann över natten, jag har kofta för första gången på evigheter och lyckades ta mig från bussen till jobbet utan att pusta som en dåligt dopad maratonlöpare. Imorgon vankas det ultraljud igen och det ska bli så spännande att få se hur han växt (ännu mer spännande är att få se om jag verkligen klarar den här kopiösa växtprocessen utan en enda bristning – jag har lovat Leo en brandbil och en bok om hajar om han låter sin mamma få vara intakt), i helgen är det bröllop och däremellan ska det försöka säljas och köpas hus.

Tja. Varför göra lite i taget när man kan göra allt på en gång? Det har jag alltid undrat.

21 kommentarer till “Att vara lite groggy.

  1. Jajjamen, bäsis eller inte. Varför inte gör allt på en gång… mina takter 🙂 Nu ska här städas och målas det sista i ny-köket. Ska ha utvärdering om vi passar som värdfamilj för en utbytesstudent, hoppar över bäbis-barn och går rätt på tonåring denna gång! Så här gnos det med moppen och med penseln om vart annat.
    /ingela

  2. Så underbart varför göra en sak i taget då man kan göra allt på en gång ha ha jag håller då tummarna allt vad jag bara orkar.

  3. Hihi, fnissar åt den sista meningen. Du e för rolig men man lever bara en gång och då får man ju göra det ordentligt eller hur!

  4. Spännande! Tror bestämt att vi preggosar är de mest flitiga Hemnet-nördarna :)(hallå alla mäklare – har ni tänkt på detta målgruppstips!?). Ni följer normalkurvan helt och fullt om ni flyttar i samband med att ni får barn. Själv har jag/vi efter mycket övervägande och filosoferande bestämt oss för att börja bli lite mer nöjd i livet, att njuta av det vi har istället för att hela tiden leta nytt. Och nu när jag är i v36 är en flytt inte att tänka på, jisses, från att ha varit ett sportande yrväder som tränar, tävlar, fixar massa hemma till att mest ligga och pilla naveln och filosofera… men det är en nyttig lärdom i sig :)!

    Lycka till nu och hoppas er andra dröm slår in!

  5. Mycket snurr i skallen där…! 😀 Men det kommer att gå bra oavsett och du kommer nog vara i ett lyckorus efter ultraljudet i morgon. Det närmar sig så fort?

    Kram och ha en fin fin dag!

  6. Haha..ja nog är det gravidkvinnasomboarutanatttänkaefterkonsekvensernamenskitsammalivetärtillförattdetskavaraspännande hormonerna som är framme alltid;)
    Men hey! Kör så det ryker. Drömhuset dyker bara upp en gång i livet, som jag skrev tidigare, så det är bara att slå till!:D

    Lycka till nu. Håller tummar och tår!

    Kram Susanne

  7. Godmorgon! Har inte heller sovit någe vidare. Har funderat på om inte jag också borde starta en lavendeldoftande liten gårdsbutik;-) åh Gud, livet är för kort för att fega hoppas allt klaffar. Hoppas vi också får se Leo imorrn:-) kraaam

  8. Allt på en gång är ju helt underbart och stundtals rörigt, jobbigt och helt fantastiskt kul. Imponerande att du mäktar med alla dessa aktiviteter i slutet av graviditeten. Jag håller tummarna för det hela!

  9. That’s my kind of girl :P. Det lustiga är att när man sedan gjort allt så är det liksom inte slut efteråt… Kan någon förstå hur det går ihop?

  10. Pantbreven…………..samma här ! Trodde den summan skulle dras frân försäljningspriset. Vill inte betala andras skulder + ett normalt försäljningspris ?!? Man mâste verkligen kolla alla allt t ex att vägen upp inte tillhör grannen som kan hindra dig att komma in i huset. Det finns alltid nâgot otydligt eller rörigt och massor med rivningsfärdiga hus hos Kronofogden. Men vad hâller bönderna pâ med egentligen pâ landsbygden ? ! Det pâminner mig om franska politiker. Man skall betala fackmän även om de förstör materialet eller inte rycker in som lovat….huvale ! Skall sätte pâ kaffet. Önskar dig lycka till och öppna ögon !

  11. Så otroligt mycket spännande äventyr ni ger er in i tillsammans, säger bara WOW!
    Älskade ditt inlägg om rakningstips, skrattade så jag grät vid datorn, kollegorna som gick förbi måste trott jag höll på att bryta ihop ;-D
    KRAM fina du och jag håller tummarna för att det går vägen….annars var det inte menat att ske JUST NU, se det så istället ;-D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg