Att släcka veckolampan.

Ja, nu är det faktiskt dags att släcka den där energilampan som man har hållit sig igång på hela veckan, och istället bara äta skaldjurspasta med för mycket parmesan för att sen lägga sig tillrätta på soffan med ett kexchoklad stadigt i näven och titta på film (ja vadå? graviditetsveckobreven säger ”ät mycket kolhydrater nu” – jag bara lyder).

Jag har fått lite mail om hur man gör en såndär pinup-frisyr som jag har här och här:

och jag ignorerar er inte, jag bara fnular lite på hur jag ska kunna förklara det. Kanske blir det ett videoinlägg? Måste bara vänja mig vid den tanken först och det kan ta ett litet tag då jag inte brukar spela in mig själv och lägga ut det på nätet särskilt ofta. Men hey – då kan ni ju få höra min ickeskånska iallafall. Som sagt; jag tänker på det. Om ni vill – I fix for you.

Nu? Den där kolhydratsuppladdningen. Viktigt, viktigt.

20 kommentarer till “Att släcka veckolampan.

  1. Mycket calcium och B12 i parmesan. Perfekt för paranta preggodamer med preppy potentiellt powerhår. 😀
    Ja, jag har fått ett litet litet glas vin. ……
    Det är ganska läskigt att se sig själv på film. Tro mig. Men det är väldigt roligt också.

    Kramar och ha finaste skönaste helgen!
    L

  2. tror nog att du får ställa upp nu! …maken gick precis förbi och tyckte…det där var ett fint foto som du aldrig visat. hmm nä för det är inte jag juuu! två makar som asgarvar tillsammans! men också övertygad om att du bör hjälpa mig att sluta använda ”haschmössan” så ofta! hahahaha kom igen you can do it!

  3. Jag suktar efter tips på frisyr till mitt hår, det hamnar i en slarvtofs, eller knut trots självfall och bra kvalitet!! Snälla gör det!!!!:)))))

  4. Du är helt unik i ditt slag, oemotståndligt härlig och spontan!
    Ett råd till dig ifrån mig är att du ska fortsätta att göra allt precis så som du gör och inte tänka för mycket på andras förväntningar, ok?
    Låt det bara komma spontant, för det tror jag att det gör.

    Beundrarkram från Mrs G

  5. Öhhh, en annan är så proppmätt på allt jag ätit idag…sista rostade mandeln har sagt sitt och blev uppäten med tvång…Nu tänker jag på vad som skulle kunna stå på min gravsten..:):)

  6. Men gud så bra att du kolhydratladdar! Kexchoklad is the shit. Jag åt säkert två om dan när jag var gravid. Sen eskalerade det kan man säga, amningen var inte att leka med. Det blev så pass illa att jag till och med började gömma det tomma pappret för sambon och vi har skrattat gott åt det nu efterhand när han har berättat hur han hittade papper lite varstans; i bilen och under soffan. Ja jösses 🙂
    Kram till dig, du fina.

  7. Gud, vad gott det ser ut! Mmmm… Blir ju hungrig.

    Vilken fin bild på dig. Ja, hur man gör den där frisyren, vill vi allt veta. Du får fundera lite på hur…

    Kram Daniela

  8. Jaaa!! Video, Me like!! Är jättenyfiken på hur du ser ut på rörlig bild och givetvis din röst såklart! Jag känner ju dig, fast jag aldrig träffat dig! Kram! 🙂

  9. hahaha…så härliga inlägg 🙂 du skriver så målande.

    Det finns massor med tutorials på youtube 😀
    Sök på tex hair + tex något av dessa ord: pin-up, vintage, retro etc etc så kan man få tips hur man fixar en liknande söt frisyr som din

  10. Kan inte se mig mätt på dina fantastiska hundbilder! Måste nog också skaffa mig minst två av dessa otroligt uttrycksfulla hundar. Tack för att du förgyller min tillvaro!

  11. Jaa, videoblogg! Haha, jag läser ju dig på dalmål 😉 Alltid lika kul att få en någorlunda uppfattning! Tack för en bra blogg, favoriten no. 1 🙂 /Linnéa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg