Att bli inspirerad.

Bild från Marrakech Design

Om det nu faller sig så att det faktiskt blir vi som vinner Skånes mest segdragna budgivning och det faktiskt blir så att vi ska flytta så finns det en sak jag absolut ska ha även i det huset. Marrakechplattorna. Finns det något vackrare? Som golv, som kakel, framför en öppen spis… Överallt vill jag ha dom – jag får inte nog av den där matta silkiga ytan, och vårt kök hade inte varit hälften av vad det är idag om det inte vore för golvet.

Och när jag sen ser det som här ovan – i en salig blandning av mönster och färger – blir jag nästan sur för att det inte var jag som kom på det först. Varför välja bara en sorts platta när man kan ta alla man tycker om och blanda dom?

Snyggt så jag får dåndimpen.

16 kommentarer till “Att bli inspirerad.

  1. Men… det är alltså kakel/klinker ni har på golvet i köket?
    Jag skulle vilja hitta ett sånt golv, samma mönster men i linoleum eller liknande. För egen del tycker jag att klinkers ger för hård yta på köksgolvet.

    1. Yes det är Marrakech vi har i köket; både på golvet och ovanför bänkskivorna. Så galet nöjd är jag 🙂

  2. Har precis börjat följa din blogg och ÄLSKAR den! Läser den varje kväll när jag nattat min 7 månaders bebis, och får lite ”egentid”.

    Riktigt snygga plattor! Hoppas ni vinner budgivningen och isåfall kan jag tipsa om denna hemsida om du vill ha lite Marrakechinspiration: darjl.com

    Kram Marika

  3. håller tummarna för er skull att ni får huset, beundrar dig också att du orkar va gravid, va mitt i husköp och dessutom ha en alldeles underbar blogg =)

  4. Det finns en krog på söder i Sthlm, skånegatan, där det ligger just ett sådant golv. Orginal från gammal tid. Det är huuur snyggt som helst. Rena drömmen:)

  5. Helt vansinnigt vackert golv! Sådär så det kittlar i magen när man ser det. Lyllo di som har det hemma! Och håller tummar & tår för att ni ”får” ert drömhus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg