Att komma hem.

Fasiken vad det är skönt att komma hem. Är det inte? Även om det är en mannen-jobbar-länge-dag. Bara att få komma hem och slänga av sig skorna och byta om till något riktigt fult (men riktigt skönt) och öppna kylskåpet och lassa ut en himla massa ost och mjölk och smör. Sätta sig i soffan med tallriken på magen och äta mjuka, fluffiga mackor med för mycket ost samtidigt som man slösurfar på paddan och känner hur kroppen landar efter en arbetsdag.

Idag har jag haft en galet produktiv dag. Jag har nästan gjort klart utbildningen, har lyckats få undan några saker som legat i kanten och stört mig,  samt spenderade en stor del av lunchen med att bege mig ut och införskaffa några fler Leo-kläder i storlek tolvprocentar-större (ja keep away from fire-kläder minsann, 100 % bomull, inga konstigheter) (har ni sett Zaras höstkollektion barnkläder förresten?! Jisses jag vill ha allt) (alltså bara dessa skor som man kan hålla i handflatan och som får en att dö litegrann så söta är dom) (nu ska jag sluta med parenteserna). Och så avslutade jag det hela med att rensa mailboxen på sånt som väntade på svar, dricka två is-chai och konstatera att när ventilationen inte fungerar och det är 25,4 grader i ett kontor så blir en gravid kvinna väldigt lätt en aningen bratwurstformad version av en vattenballong.

Ja.

Men nu är jag hemma igen och herregud vad det kan vara skönt att sitta i en soffa iklädd herrkalsonger och äta ostmackor och läsa bloggar. M-hm.

15 kommentarer till “Att komma hem.

  1. Snart ska jag med trycka mackor m ost, å massa mjölk å fil, det får bli min middag(idag igen;)) eftersom sambon jobbar em i veckan…jag har dock börjat nalla av föräldradagarna för min hjärna hänger inte med på jobbet längre och för att jag tyckte att jag skulle ha fått min bebbe nu, men den ligger nöjt där den ligger…fortfarande!

  2. inte är jag gravid men ojjj så jag känner igen mig i dig. Både nu idag och den gången för 22 år sedan som va sist jag var gravid.Kliande strumpor kan jag gå i taket för idag me…o gubbens boxershorts användes oxå flitigt en gäng i tiden då vi var två om mitt blodomlopp.=)Det är underbart att vara gravid och det är underbart med barn och det är underbart när dom är stora nog att flytta hemifrån o dom kommer hem, vill ha söndagmiddag och lite omvårdnad o sen när man tycker att de varit och hälsat på så där underbart länge är det underbart när de far till sitt och jag får fläka ut mig i soffan med kisse….gubben får sitta i fätöljen=)egentilgen är det mesta rätt härligt och det tråkiga därimellan behövs ju för att man ska fatta att man har det bra!!!

  3. Låter som en perfekt kväll för en vacker gravid kvinna. Själv har jag snart gäster att ta emot och bjuda på en cheesecake som ser oförskämt god ut. 🙂
    Kram

  4. Kan inget annat än instämma, Emma.
    Det är så jäkla skönt att ”komma hem” hur bra man än har det på jobbet, på semestern, hos vännerna etc. Hemma är helt enkelt… ja, hemma.
    Vill tipsa om en webbutik med väldigt fina och helt ekologiska barn- och babykläder.
    http://www.petitpure.se/

    Ha en bra kväll.
    V

  5. Jag försöker se dig framför mig i herrkalsonger… 😉 Ja, det är nog rätt skönt när man är höggravid! Själv längtar jag också efter att få kasta mig i soffan med en kopp te (téet ska inte kastas med mig i soffan, det kommer sen…) men jag får vänta nån timme till de tre vilddjuren lagt sig!
    Kram

  6. Njut av den där tiden(-; Här är det barnen som vill ha fluffiga mackor, kolla på Teletubbies på Tvn och Bolipompa på min dator samtidigt som dom välter ut mjölken i soffan och bajsar på mattan!!! Under tiden ska mamma baka till ”sista-dagen-på-jobbet” och barnkalas på söndag…. Mysigt det med men liksom inte på samma sätt….

    (Ja jag är lite trött ikväll…..)

  7. Härligt ! Jag har gått runt i fulkläderna heela daaan.. Så gött!! Och nu är min mage rund liksom din. Fast jag har inget vackert i den, det är väll den stora skillnaden.. Bara en massa .. ja, eller skit i det föresten vad den innehåller.. Iallafall ! Ha en helskön kväll ! ville jag skriva..

  8. Åhh, jag har haft en lika produktiv dag på jobb, En till imorgon återstår, för jag är som på julafton när det väntas leveranser av kläder:) mmmmmm:) Men för att ha haft en proppfull dag så är jag relativt pigg?? Kan det kanske bero på den koman jag sov i natt:) kram ..

  9. Låter ljuvligt! Själv dissade jag träningen (jag tycker ändå inte om att träna) och är hemma och väntar på att min rejält osttoppade gratäng ska bli klar. Sen blir det Chocolate Macadamia i soffan med Bally bredvid. Jag älskar att vara hemma!

  10. Åh vad skönt det låter att sjunka ner i soffan. Här i Göteborg har det också varit otroligt varmt idag. Varmt, kvavt och klibbigt. Även för ett icke-preggo.
    Apropå barnkläder så kika på danska Pomp de Lux, sälja via hemparty och webbshop. Zaras kollektion har jag inte sett, bor & jobbar off från stan numera.

    Ha en skön kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg