Att njuta fredag.

Äntligen, äntligen fredag. Vi spenderar den här dagen med att äta potatis med aioli igen, strö flingsalt över baguettskivorna från Boulangeriet och dricka sur-sur Tonic; alla favoritcravings samlade på ett och samma ställe. Det är nästan så att jag får gåshud när jag äter.

Annars finns det inte energi över till så värst mycket den här fredagen. Bara ett bad och en stor skål glass och den där totalt avslappnade känslan av huvudet i mannens knä framför någon form av thriller man inte blir mörkrädd av, samtidigt som man njuter av att det är mörkt nog att tända ljusen och svalt nog att stoppa fötterna under en tunn filt. Så ja, det är här man hittar oss ikväll.

Äntligen, äntligen fredag.

17 kommentarer till “Att njuta fredag.

  1. Låter som en väldigt skönt avslappnad fredag imina öron… Jag var också nyss avslappnad.. Sovandes i bilen med öppen mun sa sambon… Tur man inte dreglade iallafall 😀

  2. Sitter på tåget på väg hem och läser…. Visst ät det skönt att det är fredag och ni måste vara lite extra lätta i sinnet som släppt huset? Sova på moln gissar jag på. Ha en fin fin helg!

    Kram

  3. Fredag er heilt magisk 🙂 Jeg er alene hjemme i helgen sammen med barna, og nå har jeg og eldstemann blitt enige om å se Mission Impossible når minstemann har lagt seg. Og etter det… ja da skal mor se på jentefilm 🙂 Gleder meg til det også.

    Ha en herlig kveld og helg!

    Klem Eli

  4. Efter att ha läst dej i månader bara måste jag lämna en kommentar.

    Vanligtvis gör positiva, extroverta, ivriga och prutthurtiga människor mej HELT galen. När man själv är mera moll och ja-men-vad-om-och-varför-inte-och-so-what-och-det-skiter-sej-hur-som-helst är det jobbigt att läsa folk som hela tiden har en positiv levnadsanda. Men du, du är postiv på ett så genuint, varmt och samtidigt självironiskt sätt att det är något alldeles härligt. Kan helt enkelt inte låta bli att läsa och inspireras.

    Sköt om dej och hundarna och mannen och Leo. Kram.

  5. Låter underbart skönt, känner väl igen den där tonic-cravingen, det konstiga var att jag fick mina enorma behov av allt som var surt efter barnen kommit ut. Kanske för att återställa efter alla enorma mängder sötsaker som slank ner under nio månader med mage… Ha en härlig helg, kram S

  6. Pröva kokt mandelpotatis, delad itu med smält smör och flingsalt. Det var jättemums i julas……..snif Konstigt att jag inte hittar flingsalt i F-rike utan större korn som inte smakar havssalt eller lika mycket smak. Undrar varför ….Är havet saltare i Sverige ??? Eller är det i flingor som smaken kommer mer till sin rätt ?? Eller finns det mer mineraler i saltet i F-rike för det tas inte pâ djupt vatten??? Skall pröva snart.:)
    I love flingsalt med potatis och smält smör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg