Att försöka vakna.

Oj vilket kladdigt väder det är idag! Regnet hänger tungt från molnen men det är den där tropiska hettan alla pratar om; den som får tröjan att nästan fastna mot kroppen och de där små hårstråna man har att ställa sig rakt ut i lockiga antenner.

Men oj vad det är skönt att sova. Den här första sovmorgonen efter en arbetsvecka är det få saker som slår, bara att få ligga valrosstung och utslagen så länge man vill i sängen med preggokudden stadigt fastkilad mellan låren är en höjdare. Så idag låg vi kvar till tio innan vi hasade oss upp för att dricka en och en halv liter Oboy och se klart den där filmen vi vuxet nog somnade ifrån igår runt halv tio. När blev man så gammal? Det måste vara år sen jag har lyckats se en hel film en fredagskväll utan att somna (om man inte räknar med semestrar, då).

Ikväll ska vi iväg på efterlängtad middag till någon jättefin med man, men nu är det dags att försöka vakna till liv och äta frukost och fundera på vad man ska göra nu på dagen. Loppisrunda kanske? Eller bara hemmahäng med bullbak och tonic.

13 kommentarer till “Att försöka vakna.

  1. Här är det ljuvlig sol, men dagen ska spenderas på Läkerol arena, min Helsingforskusin ska spela juniormatch mot Brynäs….spännande!! Ha en trevlig lördag:)

  2. Men du det e samma här 🙂 aldrig att vi klarar och se en film en fredag hahaa.
    Men en sak jag undrat över, missade frågestunden 😉
    Har ni vart hos Malenami å hälsat på? Kanske har jag missat det inlägget?

    Kram å fin lördag på er, vi går till ett fik snart, med franska toner vid vattnet

    1. Vi har inte varit hos Malena (jag är gör gravid för att flyga) men de var ju här en helg i somras! Hoppas kunna åka till Finland när Leo är ute.

  3. Ja det där med att vakna idag var svårt… Huvudet kändes som en kokosnöt…har du några kopplade du kan tipsa om?? Ha en trevlig lördag!

  4. Mm samma väder här hos oss, man känner sig tung i både knopp och kropp.
    Hoppas att ni får en fin dag oavsett vilket ni väljer.

    Kram Mrs G

  5. Min käre sambo somnar alltid innan ens halva filmen gått. Jag min nattuggla kan se både en och två filmer men sedan sover jag ju längre på morgonen.

    Stor Kram på dig!

  6. Jaaaa, tung och liksom”jagvillsovaheeeeladagenomjagkunnat” 🙂
    Har gått lös i stan redan..När kändes påsar med så roligt i tungt?? Klämde i mig nyttojos från Red Fellas åhh vad gott, hade jag kunnat hade jag stannat där och smuttat jos hela dagen:)
    Bara velat peka på alla olika och blinkat med ögonen..En till Tack:)
    Säg till om du vet någon rolig loppis…
    kram 🙂

  7. Det Är en sån dag idag. Har just vaknat från en tvåtimmars gisslanhistoria på soffan. Kunde inte röra ett finger så tung som jag kände mig…och nu lite vimmelvaken och börjar få rodret på rätt köl höll jag på att skriva…men ja huvudet uppåt i allafall.

    Ha en go kväll! Jag viftar med en solfjäder lite vindpustar åt ditt håll.
    kram

  8. Låter ljuvligt med sovmorgon, själv gick jag upp tjugo över åtta för att ge mig in till stan och springa Bellmanstafetten med jobbet. I samma tropiska värme. Puh.

  9. Fredagskvällar, ett halv glas vin och sedan så trött så trött. Igår kväll la jag mig kl 8. Efter två riktigt intensiva jobbveckor och så gick jag upp 4.15 …kunde inte sova så det var lika bra att gå upp och jobba lite tills resten av familjen gick upp.

  10. Du har en förtjusande blogg.
    Har följt den en tid nu. Alltid såå vackra ögonblicksbilder. Och så den där härliga tonen av allvar blandad med massor av humor 🙂
    Tycker mycket om hundbilderna. Har fyra härhemma själv, som får vistas bland kuddar & täcken också ;*)

    Spännande att få följa med på preggoresan också…nytt ord för mej det där preggo *mormorsfnissar gott*
    Mitt lilla barnbarn är fem år och ska snart bli kusin…hon gillar nya ord, så jag tror jag ska nämna det för henne när vi pratar om hennes faster med stora bäbismagen ;*)

    Hoppas allt är gott med er alla därhemma i kvällen.

    Kram från Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg