Att sätta lite fart.

Nähäpp. Om man skulle torka håret och slänga på lite smink. Nu vankas det ju middag i annan stad och då är det bäst att komma aningen mer renpresentabel än i herrskjorta och pyamasbyxor. Även om det är en väldigt skön outfit kan det vara dags för något mer passande, kanske. Klockan är ju trots allt inte morgon längre.

Så nu måste jag komma på vart jag städat bort hårfönen (kan ligga allt ifrån i byrån till i kylskåpet) och hitta något graviditetsvänligt att dra på mig. Just det där med vad man ska ha på sig har ju förenklats avsevärt mycket sen man blev gravid. Finns helt enkelt inte så mycket av välja på längre om man inte vill se ut som om nån har hällt en ner i kläderna och glömt att säga stopp.

Så tjopp tjopp. Nu sätter vi lite fart.

14 kommentarer till “Att sätta lite fart.

  1. …du säger det att det är dags att duscha och kliva ur myskostymen 😉 får väl jag göra det snart också då. Kunde du ha den jag skickade, eller blev det helt fel med den?

    1. Jag är jättenöjd! Har ingen aning om man måste installera eller varför? Minns inte det.
      Stödbältet är super! Tack!

  2. Hoppas du hittade hårfönen 😉
    När jag var gravid (första gången för 19(!) år sen och senast för 13 år sen) så fanns ännu mindre snyggt att ha på sig, om det är till någon tröst… 😉 Nu finns så mycket rymliga fina tunikor och klänningar… Ha en fantastisk kväll!
    / Maria

  3. Så tråkigt att det inte blev någon husaffär, men jag vill tro att saker och ting ändå händer av en anledning. Lite ”que sera sera”, helt enkelt. Eller ”It wasn’t meant to be” den här gången.
    Önskar dig och din lilla klan en härlig helg i ert redan härliga hem!
    /Anna-Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg