Att vara glad i någon.

Efter en runda för inköp av de sista Leo-sakerna landar vi i soffan igen och det tar inte lång tid innan Scout Valiant har händerna fulla. Om det är något Tooka älskar så är det sin husse, och även Tant tycker att det är bäst att hålla sig tätt, tätt intill.

Och så sitter han där, mannen som för två år sen inte alls var särskilt hundfrälst, och tittar på TV och vågar inte röra sig av rädsla för att väcka en saluki som sover så gott i hans famn.

29 kommentarer till “Att vara glad i någon.

  1. Men gud så gulligt!!!! Känner igen mig lite där. Vi fick två katter ”på köpet” när vi flyttade in här. Jag som aldrig gillat katter, och dom brukar inte gilla mig heller, har numera en katt sovandes mellan mig & sambon på egen kudde!! Är dock lite orolig för hur det blir när bebis kommer, hoppas att katten inte hittar på något dumt…. 🙁

  2. Det där var ju så gulligt så jag fick alldeles ont i hjärtat. Jag har själv aldrig varit någon hundmänniska allergisk som jag e, men har kommit på mig själv att trycka upp mobilen i makens ansikte allt som oftast och visa dina skatter. Dom e helt underbara och jag har aldrig sett hundar med så många uttryck av känslor, de är verkligen egna personer. Fantastiska.

    Nu har jag 2 dar att läsa ikapp, haft fullt upp med 40 årsfest. Idag mår jag som jag förtjänar efter minst en flaska bubbel:-)
    Kramar !

  3. ÅÅh, världens sötaste bild! 🙂

    (jag tror att jag börjar alla min kommentarer på din blågg med ”Ååh”, borde börja variera mig lite 😉 )

  4. Underbart! Det är alltså inte bara mannen här hemma som är daltig med andra än preggon som dig o mig! <3

    Å by the way, tack för en helt underbar blogg, hittade hit nyligen, o verkligen älskar ditt sätt att skriva, dina bilder, din humor o så att följa Leo förståss!

    Ha en fortsatt härlig helg,
    Kram,
    MM

  5. Det är ju det jag tror hela tiden också. Bara man skaffar en hund så kommer sambon smälta och bli mer bundis än jag med hunden.
    Men det var just att komma dit…..till köpet 😉

  6. men gud så gemytligt! lite avis blir jag också, fastän jag själv ju har en ”famnhund” så trivs hon inte i famnen på det där viset, bara om man kliar henne på magen, men inte att hon skulle somna så där 🙂

  7. <3 säger som Mia, underbar bild med underbara känslor! Tryckte precis upp datorn i mannens ansikte för att visa..Salukis är balsam! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg