Att vara aningen ambivalent.

Jomen jag tänker såhär; att det ena måste ju ta ut det andra. Som yin & yang, ungefär, eller som att ta diet Coke till sin superplusmeny. Det är den där logiska tjejmatten igen, fast kostcirkelversionen.

Right?

25 kommentarer till “Att vara aningen ambivalent.

  1. Va?! Hur logiskt som helst. Äter man choklad måste man ju få belöning. Men ät inte för mycket morötter. För du vet väl att det går minst två choklad på en morot. Annars blir det snett och yang blir överbalanserad och orolig.

  2. Det är det där som jag brukar kalla balans i livet. Ungefär som när jag efter att ha tränat, utan problem kan moffa i mig både det ena och det andra ;)…

  3. Absolut! Dessutom har jag för mig att morötter är det ända man kan äta där man gör av med mer kalorier genom att äta det än man får in så…

  4. Helt rätt. Så logiskt 🙂
    Hittade hit via Sara och nu är jag fast. Vilken härlig människa du verkar vara och du skriver jättebra. Lycka till med bebben (och strunta i vad BM säger om vikten, det försvinner ju sen 😉 )

  5. Vi tänker skrämmande lika i detta märker jag – som igår kväll när jag först gluffade i mig en Fransk nougat och sedan vägde upp det med ett okänt antal salamibitar. Det kändes så harmomiskt efteråt! 😀

  6. Jag köper resonemanget, som igår, tog mig en lukten löprunda, och vips dubbla portioner äppelkaka med vaniljsås!!!! M

  7. Åhhh Japp…..jag som sökt igenom vartenda litet skåp här hemma i jakt på något sött. Sockermonstret nöjde dig inte med rostade sojabönor och nu kräver det Japp.

  8. Fick för mig att läsa några tidigare tankar från dig och det du skriver här är en himla bra idé! Tänker och har alltid tänkt liknande. När barnen växte upp fick de en salig blandning. Ungefär som att äta chips och dip och lägga till skålar med gurka, blomkål, morötter och små tomater mm. Efter en smarrig bakelse äta en saftig morot, eller en dubbelnougat och ett äpple… Kan väl säga att det blir en bra ekvation, en balans för kroppen och själen. Gott & nyttigt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg